Volledig scherm
PREMIUM
De auto van de Hardenberger Roland Strijker kwam in botsing met de vrachtwagen. © Politie Ommen

Slachtoffer dodelijk ongeluk N36 is voetballer vv Bruchterveld: 'Dit voelt als een mokerslag'

De verslagenheid bij de voetbalvereniging Bruchterveld is enorm en het verdriet groot na het overlijden van de 20-jarige Roland Strijker, speler van het eerste elftal. Hij verloor het leven bij een ongeluk op de N36 bij Mariënberg. ,,Dit is een mokerslag'', reageert Henk Reinders van de club.

De Hardenberger Strijker raakte vrijdag aan het einde van de middag betrokken bij een ernstig ongeluk. Hij kwam met zijn auto op de kruising van de Twentseweg (N36) met de Beerzerweg bij Mariënberg in botsing met een vrachtauto. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

 1. Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk
  PREMIUM

  Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk

  De guitige lach hangt dan eindelijk in het fotolijstje, op de deur voor het appartement waar Pim van den Brink sinds afgelopen maandag woont. Er is de afgelopen jaren heel wat afgezeuld met de 23-jarige Ommenaar. Drie verhuizingen in vier jaar, maar na een verblijf aan de Ommeresstraat heeft hij zijn plek gevonden in De Esrand. Een verbouwd en modern complex van Baalderborg Groep. ,,Nu ben ik hier, en blijf ik hier. Dit is Ommen, en hier voel ik me thuis.”
 2. Imminkhoeve en buren willen snel duidelijkheid over Laarhuis Ommen

  Imminkhoe­ve en buren willen snel duidelijk­heid over Laarhuis Ommen

  Directeur Esther van der Kooij van de Imminkhoeve vindt het jammer dat de gemeente Ommen geen toestemming geeft voor huisvesting van arbeidsmigranten in Het Laarhuis. ,,Een vorig jaar gehouden proef is toch goed en zorgvuldig verlopen. Voor ons als stichting was die tijdelijke huisvesting heel prettig geweest voor de overbrugging, tot een definitieve invulling kan worden gegeven aan het gebouw of het terrein. Het Laarhuis staat nu al twee jaar te koop. Woningbouw zou een goed alternatief zijn, of toch iets in de zorg.’’

Vechtdal