Volledig scherm
Een 18-jarige vrouw raakte in Ommen gewond nadat tegen een hek op het fietspad aan fietste. Het hek is door onbekenden op het donkere en onverlichte fietspad geplaatst. © Politie Ommen

‘Slechte grap’ met hek op onverlicht fietspad pakt pijnlijk uit voor vrouw (18) in Ommen

Een 18-jarige vrouw is pijnlijk met haar gezicht op het fietspad gevallen nadat ze tegen hek is aangefietst op een fietspad in Ommen. Onbekenden plaatsten het hek op een donker en onverlicht fietspad bij camping de Koeksebelt.

De vrouw fietste in de nacht van zaterdag op zondag rond 4.00 uur op op de Zwolseweg in Ommen, waar ze ter hoogte van camping de Koeksebel tegen een hek op fietste. De 18-jarige vrouw viel van haar fiets en liep daarmee meerdere verwondingen op. Ze kreeg een tand door haar lip en liep schaafwonden en heeft schaafwonden op onder meer haar neus, kin en hand.  

Slechte grap

,,De foto's spreken voor zich’’, laat de politie weten. ,,Slechte grap, pijnlijke afloop.’’ De politie wil weten wie het hek op het fietspad heeft geplaatst. Mensen die iets hebben gezien of gehoord worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Vechtdal