Volledig scherm
Deze sieraden werden gevonden in een buitengebied bij Ommen. © Politie Ommen

Tas vol met sieraden gevonden in bos Ommen

Een tas vol met sieraden vond de politie in een bos bij Ommen. Hoe komt die tas daar? En van wie zijn de sieraden? 

De sieraden zaten in een tas van de Action, meldt de politie op Facebook.

,,De tas wordt beschouwd als een gevonden voorwerp. We willen graag weten wie de tas verloren heeft of weggegooid heeft. Meer kan ik niet vertellen in het belang van het onderzoek’’, zegt wijkagent Jan Voortman uit Ommen.

Mensen die de sieraden herkennen kunnen bellen met de politie via 0900-8844. 

 1. Recreatievaart wacht met smart op Vechtvlinder-sluizen
  PREMIUM

  Recreatie­vaart wacht met smart op Vechtvlin­der-slui­zen

  Op de donderdag voor Pasen start traditiegetrouw de recreatievaart op de Overijsselse Vecht. Het hart van menig watersportliefhebber klopt deze jaargang extra snel omdat de hele rivier binnenkort eindelijk bevaarbaar is, vanaf de Duitse grens bij De Haandrik tot aan de monding in het Zwarte Water bij Zwolle. Dat is te danken aan de sluizen die zijn aangelegd naast de stuwen bij Diffelen en Junne. Er is echter één probleem: die nieuwe sluizen gaan pas op 1 juni open omdat de innovatieve zelfbedieningssystemen de komende weken eerst nog getest moeten worden.
 2. Gasloos bouwen in Vlierlanden verplicht: Ommenaren dreigen kavel terug te geven
  PREMIUM

  Gasloos bouwen in Vlierlan­den verplicht: Ommenaren dreigen kavel terug te geven

  De gemeente Ommen staat niet toe dat er op een gedeelte van de Vlierlanden woningen gebouwd gaan worden die alsnog een gasaansluiting krijgen. Een groep potentiële bewoners overweegt nu om kavels terug te geven, omdat de kosten van het verplicht gasloos bouwen de pan uit zouden rijzen. ,,Een stijging van minimaal 16.000 tot circa 25.000 euro. Disproportioneel, en dusdanig hoog om teruggave te overwegen.”

Vechtdal