Volledig scherm
Bij het ongeluk waren drie voertuigen betrokken, een bedrijfsbusje eindigde in de naastgelegen greppel. © Ginopress

Twee gewonden bij ongeluk in buitengebied van Ommen , kinderen krijgen traumabeertje

Twee auto's en een bedrijfsbusje zijn vanmiddag in botsing gekomen op de Balkerweg tussen Ommen en Witharen. Bij de botsing vielen twee gewonden. Twee kinderen die in één van de auto's zaten kregen een traumabeertje van de hulpdiensten.

Het ongeluk vond tegen 15.30 plaats. Door nog onbekende oorzaak kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing. Een bedrijfsbusje kwam in de naastgelegen greppel tot stilstand. Bij de botsing vielen twee gewonden. De bestuurder van de de rode auto en de taxichauffeur werden naar het ziekenhuis gebracht. Twee kinderen werden door het ambulancepersoneel nagekeken, maar bleken geen fysieke klachten te hebben. De geschrokken kinderen kregen een traumabeertje van de hulpdiensten. 

Bij het ongeluk viel ook veel blikschade te betreuren. Het wegdek lag bezaaid met brokstukken.  De Balkerweg was ten tijde van de afhandeling van het ongeluk afgesloten. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar het ongeluk.

 1. Varsen wil ecoducten inruilen voor tunnel of viaduct

  Varsen wil ecoducten inruilen voor tunnel of viaduct

  De inwoners van de Ommer buurtschap Varsen vinden hun eigen verkeersveiligheid net wat belangrijker dan die van de fauna. Daarom stellen ze de provincie Overijssel voor om het miljoenenbedrag dat beschikbaar is voor de aanleg van twee ecoducten plus verkeerslichten op de oversteek van de Varsenerweg en de Hessenweg (N340), te besteden aan een ongelijkvloerse kruising op dat punt. Deze week is die wens besproken tijdens de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Varsen, en daarna verwoord in een brief aan Provinciale Staten van Overijssel.
 2. Vechtdal College is blij met nieuwe Ommer sporthal
  video

  Vechtdal College is blij met nieuwe Ommer sporthal

  Met het in top hijsen van de vlag van het Vechtdal College en de gemeentevlag is woensdagmiddag het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe sporthal bij de Carrousel in Ommen gevierd. Drie leerlingen brachten hun schoolvlag samen met gymdocent Benno Witzand al rennend naar de nieuwbouw, waar hen een warm welkom wachtte met een applaus, snert en rookworst. Ook de medewerkers van bouwbedrijf Kormelink en onderaannemers lieten zich deze winterkost goed smaken.

Vechtdal