Volledig scherm
De politie is bij het vakantiepark aanwezig om te zoeken naar de jongen. beerze bulten ommen vermist © GinoPress

Vermiste 7-jarige jongen bij vakantiepark Beerze Bulten in Ommen weer terecht

updateEen 7-jarige jongen die sinds het einde van de middag vermist was vanaf vakantiepark Beerze Bulten, is weer terecht. Even na 21.00 uur werd de jongen in goede gezondheid gevonden. 

De jongen vertrok rond een uur of vijf lopend. Zijn ouders, die op de camping staan, meldden zich drie uur later bij de politie omdat ze niets meer van hun zoon vernomen hadden. Daarop werd hij als vermist opgegeven.

Helikopter

De politie nam de zaak hoog op. ,,We hebben het hier over een urgente vermissing'', stelde ze. Vrijwel direct werd een Burgernet-bericht uitgedaan. Ook werden er plannen gemaakt om speurhonden en een helikopter naar het gebied te laten komen. 

Dat bleek even na 21.00 uur niet meer nodig. De jongen werd in goede gezondheid aangetroffen. Waar hij precies was geweest, kon de politie vanavond nog niet zeggen.

  1. Recreatievaart wacht met smart op Vechtvlinder-sluizen
    PREMIUM

    Recreatie­vaart wacht met smart op Vechtvlin­der-slui­zen

    Op de donderdag voor Pasen start traditiegetrouw de recreatievaart op de Overijsselse Vecht. Het hart van menig watersportliefhebber klopt deze jaargang extra snel omdat de hele rivier binnenkort eindelijk bevaarbaar is, vanaf de Duitse grens bij De Haandrik tot aan de monding in het Zwarte Water bij Zwolle. Dat is te danken aan de sluizen die zijn aangelegd naast de stuwen bij Diffelen en Junne. Er is echter één probleem: die nieuwe sluizen gaan pas op 1 juni open omdat de innovatieve zelfbedieningssystemen de komende weken eerst nog getest moeten worden.

Vechtdal