Vrouw uit Hengelo komt om het leven bij frontale botsing op N36 bij Stegeren

update & videoEen 38-jarige vrouw uit Hengelio is donderdag om het leven gekomen bij een ongeval op de N36 bij Stegeren. Een ander slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De weg was een tijd in beide richtingen afgesloten.

Een auto en een bedrijfsbus botsten donderdagmiddag frontaal op elkaar. Vervolgens raakten ook twee andere auto’s bij het ongeluk tussen Ommen en Hardenberg betrokken. De ravage was groot.

Op de N36 bij Stegeren is een ernstig ongeluk gebeurd. De weg is afgesloten.
Volledig scherm
Op de N36 bij Stegeren is een ernstig ongeluk gebeurd. De weg is afgesloten. © GinoPress B.V.

,,Hoe dit heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht’’, zegt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff. Over de leeftijd, woonplaats en geslacht van het overleden slachtoffer deed de politie gisteren nog geen uitspraken. 

De weg werd een tijd in beide richtingen afgesloten voor hulp en onderzoek. In het begin van de avond werden de rijbanen weer vrijgegeven.

De weg is in beide richtingen afgesloten na een ernstig ongeluk
Volledig scherm
De weg is in beide richtingen afgesloten na een ernstig ongeluk © GinoPress B.V.
De locatie van het ongeluk. De weg is in beide richtingen afgesloten
Volledig scherm
De locatie van het ongeluk. De weg is in beide richtingen afgesloten © Google Maps
  1. Jacobs Balkbrug moet vandaag al stoppen met grindwasserij
    PREMIUM
    video update

    Jacobs Balkbrug moet vandaag al stoppen met grindwasse­rij

    De firma Jacobs moet vandaag al stoppen met het aanvoeren, zeven en wassen van grind op haar terrein aan De Pol 1a bij Balkbrug. Als dat niet gebeurt moet Jacobs dwangsommen betalen die uiteindelijk in de tonnen kunnen gaan lopen. Dat heeft de gemeente Hardenberg het bedrijf laten weten, nadat de Raad van State op 5 februari definitief een streep haalde door een nieuw bestemmingsplan dat het aan- en afvoeren en wassen van gebruikt grind op deze plek mogelijk moest maken.

Vechtdal