Vrouw uit Hengelo komt om het leven bij frontale botsing op N36 bij Stegeren

update & videoEen 38-jarige vrouw uit Hengelio is donderdag om het leven gekomen bij een ongeval op de N36 bij Stegeren. Een ander slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De weg was een tijd in beide richtingen afgesloten.

Een auto en een bedrijfsbus botsten donderdagmiddag frontaal op elkaar. Vervolgens raakten ook twee andere auto’s bij het ongeluk tussen Ommen en Hardenberg betrokken. De ravage was groot.

Volledig scherm
Op de N36 bij Stegeren is een ernstig ongeluk gebeurd. De weg is afgesloten. © GinoPress B.V.

,,Hoe dit heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht’’, zegt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff. Over de leeftijd, woonplaats en geslacht van het overleden slachtoffer deed de politie gisteren nog geen uitspraken. 

De weg werd een tijd in beide richtingen afgesloten voor hulp en onderzoek. In het begin van de avond werden de rijbanen weer vrijgegeven.

Volledig scherm
De weg is in beide richtingen afgesloten na een ernstig ongeluk © GinoPress B.V.
Volledig scherm
De locatie van het ongeluk. De weg is in beide richtingen afgesloten © Google Maps
  1. Beerzerveld protesteert tegen megastalplannen van varkenshouder Schuttert: eens zullen ze het niet worden
    PREMIUM
    Video

    Beerzer­veld protes­teert tegen megastal­plan­nen van varkenshou­der Schuttert: eens zullen ze het niet worden

    ‘Megastal, nee. Megastal, nee’, klinkt het eerst wat aarzelend, maar nadat een deel van de bevolking van Beerzerveld wat meer moed heeft verzameld deze maandagavond steeds luider en luider. En dan stapt de protestgroep gewapend met spandoeken, borden en geplastificeerde foto's van natuurgebieden het café annex zalencentrum met dezelfde naam als het dorp binnen.

Vechtdal