Volledig scherm

Weer ongeval kruising Dalmsholterdijk met N348

DALMSHOLTE - Aan het einde van de middag botste een auto bij het oversteken van de N348 naar de Dalmsholterdijk op de zijkant van een passerend busje. Vermoedelijk zag de bestuurster van de auto het busje dat in de richting van Ommen reed over het hoofd.

Voor zover bekend raakte bij dit ongeval niemand gewond. Door de botsing raakten de auto en het busje zwaar beschadigd. De N348 was enige tijd afgesloten om de auto's te kunnen bergen wat een lange file opleverde in beide richtingen.

Er komen vaker ongelukken voor in de buurt van Dalmsholte.

Dalmsholte - Vrijdag aan het eind van de middag is er wederom een ongeval gebeurd op de N348 ( Deventerweg ) bij de oversteek van de Dalmsholterdijk. De bestuurster van een personenauto wilde de N348 oversteken in de richting van Dalmsholte en zag daarbij vermoedelijk een uit de richting Raalte komend busje met aanhanger over het hoofd. De auto ramde de bus in de linker flank. De bestuurster van de auto is door het ambulance personeel nagekeken maar behoefde niet naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij. De weg is tijdelijk afgesloten geweest wat aan beide zijden een file van vrachtwagens opleverde. De personenauto's in de file zijn gedraaid en hebben een alternatieve route gekozen.Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd. Een passerende politie helikopter heeft ook nog enkele rondjes boven het ongeval gevlogen.

Vechtdal