Ruud Buurman heeft het wel gehad met het beleid en keuzes van ons land rondom de machtsovername in Afghanistan.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Buurman heeft het wel gehad met het beleid en keuzes van ons land rondom de machtsovername in Afghanistan. © de Stentor / ANP

Ach gut, hoe kon dát nou... stonden die talibannetjes zomaar een paar maanden te vroeg in Kaboel!

ColumnBuurman schrijft elke week over zijn leven en kijk op de maatschappij.

27 reacties

 • J.W.H. Vermeulen

  1 jaar geleden
  Voor Afghanistan geldt al lange tijd een negatief reisadvies en op 5 augustus heeft de Nederlandse ambassade de Afghaanse landgenoten verzocht het land zo snel mogelijk te verlaten, hieraan werd géén gehoor gegeven. Nu is de situatie, na 3 weken, kritiek en krijgen onze bewindslieden alle schuld! Waarom ga je trouwens op vakantie: -naar een land dat je ontvlucht bent. -en officieel géén Afghaan meer bent? Je hebt immers géén Afghaan paspoort meer! -famiebezoek is in deze situatie géén excuus!
 • A. Randshuizen

  1 jaar geleden
  Geweldige verwoord, andere landen waren al weken bezig met hun mensen weg te halen, maar hier zat men nog in dromenland.
 • Benny Nijhuis

  1 jaar geleden
  En zo is het Stelletje zakje vullers zijn het .
 • Marinus van Boeyen

  1 jaar geleden
  Prachtig jouw colum,wat zou ik dat graag kunnen en mogen en willen doen wat jij doet.Een ander verzoek is om aandacht te geven de Jong en zijn goed naar pappies verbod luisterende zoon.Uiteraard lukt dat alleen als je zelf ook al die mooie reacties leest.Wie weet hem te bereiken?
 • Hans De Leeuw

  1 jaar geleden
  Spijker, kop. Midden in de roos.