Bakkers hebben het moeilijk door hoge grondstof-en energieprijzen. Voorzitter van MKB Deventer, Ed den Besten, pleit voor snelle duidelijkheid voor het midden -en kleinbedrijf over eventuele overheidsteun.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakkers hebben het moeilijk door hoge grondstof-en energieprijzen. Voorzitter van MKB Deventer, Ed den Besten, pleit voor snelle duidelijkheid voor het midden -en kleinbedrijf over eventuele overheidsteun. © ANP / ANP XTRA

‘Als er geen steun voor bedrijven komt, gaan er klappen vallen’

OPINIEVoor het midden-en kleinbedrijf is er op Prinsjesdag nog geen duidelijk plan gelanceerd om de energiecrisis het hoofd te bieden. ,,Indien er dus geen steun komt voor bedrijven met een hoog energieverbruik gaan er klappen vallen’’, waarschuwt Ed den Besten, voorzitter van MKB Deventer.

6 reacties

 • wim paalderman

  2 maanden geleden
  door de oorlog aldaar aan te halen heeft men excuus voor eigen wanbeleid
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  In plaats van compensatie kunnen liever de sancties tegen Rusland (die alleen maar de mensen hier treffen) worden geschrapt. Net zoals het schadelijke klimaat- en stikstofbeleid van tafel moet. Want dat zijn de oorzaken dat burgers en ondernemers in de problemen komen.
 • R. Gerritsen

  2 maanden geleden
  Bedrijven willen geld zien van de overheid. Maar winkels hebben wel de deur wijd open staan en horeca verwarming op de terrassen!
 • R. Gerritsen

  2 maanden geleden
  Moet er voor ieder zuchtje tegenwind geld op tafel komen voor bedrijven?
 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  Het MKB kan in ieder geval op de geweldige steun van BBB rekenen. Vd Plas vond in ieder geval dat de regering gemakkelijk in één week voor tijd iedere MKB-er wel 75,00 euro op tafel kon leggen. Dat kon immers ook met een schilderij. 150 mlj. voor 2 mlj. MKB-er.