Ruud Buurman
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Buurman © De Stentor

Als witte 60-plusser ben je plots altijd boos en grof in de mond

COLUMNBuurman schrijft elke week over zijn leven en kijk op de maatschappij.

3 reacties

 • mannita sierink

  1 maand geleden
  het lijkt wel of niemand naar school is geweest! niemand een goede opvoeding heeft gehad! wat een taal wat een rotzooi komt er tegen woordig uit vele strotten! bah en nog eens bah respect en fatsoen en zelfbeheersing,eerst even nadenken voor je je grote.....? mond opentrekt! maar ja wij hebben helaas een goed voorbeeld met zijn pleur op!!!!!! he markie????
 • JW Wielakker

  1 maand geleden
  Iedereen is vrij in zijn keuze om al dan niet gevaccineerd te worden. Degene die zo'n keuze maakt moet zich er wel van bewust zijn dat hij dodelijke slachtoffers kan maken. En ja,....er is een reële kans dat zoiets gebeurt. Met zo'n mens wens ik geen persoonlijk contact.
 • lammert visser

  1 maand geleden
  volgens mij heten die kinderen mark en hugo.
 1. Stijgende prijzen brengen nieuwe energie misschien wel in een stroomversnelling
  PREMIUM
  JANNIE BENEDICTUS

  Stijgende prijzen brengen nieuwe energie misschien wel in een stroomver­snel­ling

  Het Nibud becijferde vorig jaar dat thuiswerken ons 2 euro per dag kost aan gas, water, elektriciteit, koffie/thee, toiletpapier en afschrijving van bureaustoel en tafel. Dat bedrag is overgenomen in het Belastingplan: per 1 januari 2022 mogen werkgevers een onbelaste thuiswerkkostenvergoeding van maximaal 2 euro per dag geven. Nu de energieprijzen de pan uit rijzen, staat het bedrag alweer ter discussie.