Van Hulzen Communicatie
Volledig scherm
© Van Hulzen Communicatie

‘Beste Hornbach, overal kan een tuin zijn’

LEZERSREACTIEKent u die reclame van dat groene gebouw met de slogan ‘Overal kan een tuin zijn.’ Deze is al een stuk beter dan ‘A ya yippie yee’, die Hornbach eerder gebruikte maar staat in schril contrast met hun nieuwe vestiging in Apeldoorn. 

4 reacties

 • Breggeman

  1 jaar geleden
  Het dak is akelig leeg. Waar zijn de zonnepanelen?
 • René Rothengatter

  1 jaar geleden
  Het is wel zoeken om te klagen over Hornbach. Geef de jonge aanplant die er wel is eerst even de kans te groeien en wees nou eens eerlijk, is het de Burgerking, Mediamarkt, Decathlon etc. groener? Daar hoor ik weinig tot niets over.
 • Y Heide

  1 jaar geleden
  Helemaal mee eens. Afschuwelijk lelijk gebouw en kale asfalt omgeving wat totaal niet in past in ons mooie groene Apeldoorn. Hopelijk wordt iemand bij de gemeente alsnog wakker. Pand kun je niet mooier maken, maar wat groen aanbrengen maakt het iets minder lelijk.
 • T. Jacobs

  1 jaar geleden
  Ik citeer vanaf de gemeente Apeldoorn website: Apeldoorn is een groene gemeente. Dat is een bewuste keuze en daar zijn we als gemeente trots op. Iets verder op lees ik: Apeldoorn is een groene gemeente. We willen dat graag zo houden en zorgen dat Apeldoorn nog groener en duurzamer wordt. Aha, Hornbach valt soms buiten de gemeente grens?