De gemeenteraad van Zeewolde bijeen voor een openbare bijeenkomst over de bouw van een groot datacenter.
Volledig scherm
De gemeenteraad van Zeewolde bijeen voor een openbare bijeenkomst over de bouw van een groot datacenter. © Teake Dijkstra

‘Bijeenkomst raad over datacentrum Zeewolde was een flop’

LEZERSREACTIEDe berichtgeving over het datacenter in Zeewolde door landelijke en regionale pers, waaronder de Stentor, werd tijdens de raadsvergadering van 2 september volledig genegeerd. Het gebrek aan dossierkennis en feiten was beschamend. 

3 reacties

 • Ronald van der Lind

  1 maand geleden
  Ach, sorry heer Stijger. Als oud raadslid van liberaal Zeewolde wilt u ook het datacentrum en u probeert schoon te praten. Ik hou mijn hart vast bij Leefbaar Zeewolde die de hele gemeente kapot maakt en door nu tegen te gaan stemmen voor volgend jaar wil winnen om dan weer met het datacentrum akkoord te.gaan omdat je niet meer terug kunt. Het is tijd voor een nieuwe lokale partij die peilt war er onder de inwoners leeft, kritisch is, Meerinzicht en het grondbedrijf controleert.
 • Cees Steijger

  1 maand geleden
  Nou, nou wat een grote woorden worden hier gebruikt. Hier is geen enkele regel in het democratische besluitvormingsproces gebroken. Wat een gotspe! De suggestie dat college en raad de wet zou overtreden: belachelijk gewoon. Verwerpelijk ook, dergelijke baarlijke nonsens. Net als een zuivere grondtransactie afdoen als schimmige handjeklap. Toegegeven, de ruimte voor deze onzin is er geschapen door het gebrek aan tijdige en frequente communicatie door college en raad. Dat kan beter.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Hier is iedere regel gebroken vooral de democratische besluitvorming,er past hier een diepe schaamte en massaal aftreden van de gemeenteraad ik weet niet of Zeewolde gelovig is maar als dat zo is dat is het ook nog een grote morele schande en godgeklaagd,deep shame