Publiek geniet van muziek en samenzijn op het Stereo Sunday Festival.
Volledig scherm
Publiek geniet van muziek en samenzijn op het Stereo Sunday Festival. © ANP

‘Corona leek even heel ver weg te zijn, bij mensen van álle leeftijden’

OPINIENa de zo gewenste versoepelingen lopen de coronabesmettingen weer schrikbarend op. Sommige ouderen geven jongeren de schuld. Docent Eric Goedhart uit Dalfsen neemt het op voor de jongeren. ,, Tijdens de EK-wedstrijden zag ik mensen van alle leeftijden hutjemutje bij elkaar.’’

1 reactie

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Laten we eens ophouden met dat zwarte pieten, Corona is iets wat er gewoon is, net als zoveel virussen,wordt ten onrechte opgeblazen, ja je kan er aan doodgaan in combinatie met andere ernstige chronische ziekten en hoge leeftijd en dat is Van Alle Tijden
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Stuur de nazi-stoerbinken op snuffelstage naar Auschwitz, daarna een maand op strafkamp
  PREMIUM
  column
  6

  Stuur de na­zi-stoerbin­ken op snuffelsta­ge naar Auschwitz, daarna een maand op strafkamp

  Stel nou dat we die nazi-stoerbinken uit Urk op snuffelstage sturen naar Auschwitz? Daarna gaan ze in gesprek met overlevenden van de Tweede Wereldoorlog. Afsluitend kwebbelen met wat Afghaanse vluchtelingen. Als toegift mogen de tien knapen een maand op strafkamp. Ze zullen zich het snot voor de ogen werken. Laat ze maar huizen bouwen voor hun leeftijdgenoten. Of helpen bij de hardwerkende boeren. Na een maand vragen we ze of ze weer zin hebben in een ‘verkleedpartijtje’.
 3. Omhooggevallen Nederlandse rappertjes verzieken de boel. Lil Rotzak voorop
  PREMIUM
  column
  2

  Omhoogge­val­len Nederland­se rappertjes verzieken de boel. Lil Rotzak voorop

  Stel nou dat we homo als scheldwoord serieuzer aanpakken? Dit weekend was er in diverse dorpen dik vet feest. Het was geen Zandvoort met Brilsmurf en 70.000 man, maar platteland met koeien en 750 lui. Vast allemaal getest bij de toegang. Zelf was ik druk met mijn cabaretvoorstelling bij elkaar lullen, dus ik ging niet. Jammer, ik heb het bier gooien op Liquido en bessenjenever achteroverslaan gemist.