Aan de zuidkant van Elspeet zou een bedrijventerrein moeten komen, maar de aanleg ligt stil na een uitspraak van de Raad van State. Reden is de nabijheid van een dassenburchtkraam.
Volledig scherm
Aan de zuidkant van Elspeet zou een bedrijventerrein moeten komen, maar de aanleg ligt stil na een uitspraak van de Raad van State. Reden is de nabijheid van een dassenburchtkraam. © BRAMVANDEBIEZEN

‘Dassenburcht? Wie maakt eigenlijk dit soort wetten?’

LEZERSREACTIEDe bouw van het bedrijventerrein in Elspeet-Zuid is stilgelegd na uitspraak door de Raad van State omdat er een dassenburcht aanwezig is, meldt de Stentor. Wie zijn eigenlijk degenen, die dat soort wetten maakt, waardoor dit soort uitspraken onvermijdelijk zijn. Komen deze mensen al hemelfietsend van een andere planeet ? 

1 reactie

 • g.j hassink

  2 maanden geleden
  Politici hebben een EQ van een konijn met 1 oor die hebben nergens verstand van en lopen altijd achter de feiten aan wat een zooitje toch in Den Haag.
 1. Pillen geven? Eerst maar eens een gesprek, langer dan tien minuten per patiënt
  PREMIUM
  Column

  Pillen geven? Eerst maar eens een gesprek, langer dan tien minuten per patiënt

  Stel nou dat er steevast, voordat er een medisch traject in wordt gegaan, eerst een levensstijlcheck gedaan wordt? Desnoods online. Onderzoekers aan de Universiteit van Gent hebben ontdekt dat voeding een rol bij het ziekteverloop van corona zou kunnen spelen. Mensen die zwaar ziek werden of zelfs kwamen te overlijden, hadden vrijwel allemaal een ernstig tekort aan selenium en zink in hun bloed. Waar die stoffen in zitten? Vooral in vis. Ik begrijp nu waarom Urk zo ontspannen die pandemie doortokkelt.