Het bouwterrein rond de stuw bij Junne werd in april ingericht. De rechter floot het waterschap later weer terug, waardoor er de hele zomer niets geïnspecteerd of gerenoveerd werd.
Volledig scherm
Het bouwterrein rond de stuw bij Junne werd in april ingericht. De rechter floot het waterschap later weer terug, waardoor er de hele zomer niets geïnspecteerd of gerenoveerd werd. © Frank Uijlenbroek

‘Dijenkletser van de maand: Dat de rupskraan die damwanden Junne opruimt onnodig veel stikstof uitstoot’

LEZERSREACTIEMet verbazing las en zag ik deze week de verbolgen reactie van milieuadviseur Marcel Middelkamp en enkele buurbewoners over de opruimactie van de aannemer die de onderzoekswerkzaamheden aan de stuw in Junne zou uitvoeren. 

3 reacties

 • bassie van adel.

  1 week geleden
  en zo gaat de BV Nederland naar de KL@te
 • mannita sierink

  1 week geleden
  dat zeg ik,ze willen de boeren onteigenen,straks worden oude mensen die alleen in een groot huis wonen ook nog de dupe van dit hebzuchtige onmenselijke kabinet,maar nee hoor,tata steel hier nu ook weer,en er is bewezen dat in de corona tijd toen er veel minder wegverkeer was de stikstof enorm verminderde,ook doordat er veel minder gevlogen werd,maar maakt niets uit de boeren moeten weg zodat er huizen gebouwd moeten worden dat vind ik erg al die leugens en de waarheid zijn nek om draaien! bah!
 • H Otter

  1 week geleden
  Ik ben het volledig met de heer Buitenhuis eens en had het zelf niet beter kunnen verwoorden!!!