De Hoofdstraat in Apeldoorn is voetgangersgebied, maar volgens lezer Frits Piekema handhaaft de gemeente dat niet.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hoofdstraat in Apeldoorn is voetgangersgebied, maar volgens lezer Frits Piekema handhaaft de gemeente dat niet. © indebuurt Apeldoorn

‘Er wordt waanzinnig gereden in voetgangersgebied Apeldoorn’

@INGEZONDENFrits Piekema maakt zich boos over het gebrek aan handhaving in het voetgangersgebied in de Apeldoornse binnenstad.

17 reacties

 • F. de Jongh

  3 maanden geleden
  Volkomen mee eens, met name aan het eind van de middag, voor Albert Heyn, is het geregeld gevaarlijk om te lopen…
 • roeland saman

  3 maanden geleden
  En dan die niki lauda's in die scootmobielen nog pfff
 • Henk van der Steege

  3 maanden geleden
  Helemaal mee eens. Vanavond (koopavond) een rondje door de stad gedaan en wederom ingehaald door links en rechts langs iedereen slalommende (bezorg)fietsers, scooters en bezorgauto’s. Echt vreselijk irritant en er wordt helemaal niets aan gedaan…..dit kan echt niet. En zeg je er iets van, dan krijg je een middelvinger te zien en een boze blik.
 • D. Taal

  3 maanden geleden
  Ook ik ben het roerend eens met Frits Piekema. Wij wonen sinds 14 maanden in Apeldoorn en zijn geschrokken van het fiets-en scooterverkeer in de Hoofdstraat. Jong en oud rijden daar alsof het een fietspad is in plaats van een voetgangersgebied. Zelf rijd ik in een rolstoel en moet constant oppassen voor het "verkeer" in de Hoofdstraat. Zo'n belachelijke situatie ziet men trouwens op veel meer plekken, oa op de stoep rijdt men ook alsof dat heel normaal is. Meer toezicht is dringend noodzakelijk!
 • H. Hielkema

  3 maanden geleden
  100% eens met deze ingezonden brief. Vréselijk irritant en vooral gevaarlijk.