Columniste Phaedra Werkhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Phaedra Werkhoven. © Jeroen Jazet / Carlo ter Ellen / ANP

Geen onderscheid tussen man en vrouw, waarom moeten we daar allemaal in mee?

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

8 reacties

 • harry Ommen

  3 maanden geleden
  Jij hebt helemaal gelijk! Wij worden hier in dit land helemaal van de pot gerukt.Schaam me ervoor om nog Nederlander te zijn!
 • Bob Buckmann

  3 maanden geleden
  Iemands slaapkamergeheimen interesseren mij geen biet. Dus ook niet bij welke deelverzameling uit het grote geheel LHBTIQ+ hij (M/V/L/H/B/T/I/Q/+) hoort. Als deze geborene maar fatsoen heeft en respect toont voor overige leven op deze wereld. Dát telt.
 • Louisa

  3 maanden geleden
  Stigmatiserend noemen ze de discussie. Gender neutraal, “zwarte piet” black lives matters. Begrijpelijk echter een ander stigma heb ik nog nooit voorbij zien komen. Het stigmatiseren van gehandicapten. ♿️ De rolstoel met het mannetje. Of het een gender neutraal persoon gaat worden? Wie weet. Maar lieve mensen, die rolstoel……….. Gehandicapt of invalide is dus een persoon in een rolstoel…….. Dat daar nog nooit iemand mee is gekomen.
 • Ineke van Wijhe

  3 maanden geleden
  Goede column waar ik het helemaal mee eens ben. Tegenwoordig moet iedereen overal een mening over hebben en ons land is helemaal doorgedraaid. Iedereen roeptoetert maar raak en alles wordt breed uitgemeten in de pers. Je kunt niets meer zeggen zonder te denken of je zoiets wel kunt zeggen, omdat er dan waarschijnlijk weer een minderheidsgroep op de teentjes getrapt is. Helemaal krankjorum. Wat Hero H zegt: laten we alsjeblieft normaal doen en ons bezig houden met zaken die er echt toe doen..
 • H Dekker v/d Werfhorst

  3 maanden geleden
  We zijn in een situatie terecht gekomen dat koffie thee is en andersom! Waanzin!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?