Ruben Schipper Fotografie
Volledig scherm
PREMIUM
© Ruben Schipper Fotografie

‘Harderwijkse horeca-ondernemers gaan hun boekje ver te buiten’

LEZERSREACTIEHarderwijkse horeca-ondernemers balen van fietsers op de boulevard, staat in de Stentor van 26 juni. Ik vind dat de horeca-ondernemers hun boekje ver te buiten gaan. Oorspronkelijk kwamen de meeste bezoekers aan de boulevard per fiets. De plek heeft zijn ontwikkeling totaal te danken aan de fietsende toerist.

4 reacties

 • roel Pan

  3 maanden geleden
  Wat ik zie is dat het helemaal niet gaat om alleen maar het bedienend personeel van de terrassen. Je hebt op de boulevard te maken met twee gebruikersgroepen, wandelaars en fietsers, waarbij deze laatste groep voortdurend zorgt voor mogelijk gevaarlijke situaties en irritatie. Is het nou zo moeilijk om een paar honderd meter met de fiets aan de hand te lopen? Hetzelfde doet zich voor op het fiets/wandelpad langs de Wellen en de ijsbaan. Voorheen duidelijk gescheiden middels fietspad en tegelpad.
 • D Zegers

  3 maanden geleden
  Inderdaad schandalig als de Horeca geen fietsers meer wil op de boulevard. Geen Harderwijkers meer op de fiets naar de boulevard, ze hebben liever die rijke booteigenaren. Hoop niet dat de gemeente hierin mee gaat!
 • Henk Van de Kraats

  3 maanden geleden
  Ook Helemaal mee eens.
 • J Brink

  3 maanden geleden
  Helemaal mee eens Henk , te gek voor woorden, alles op de boulevard moet wijken voor de horeca Op de boulevard mocht je altijd fietsen , nu liever niet omdat de horeca wat kan verdienen met hun terrassen die tegen het water aan zitten nu Volgens mij moeten we samen de dialoog aan gaan en een ieder daar zijn ding laten doen , jij mag er fietsen en de horeca moet de weg over steken en tja , dan moet je soms even wachten op elkaar het is niet anders De horeca mag niet de vrije hand krijgen