Enkele boeren zijn vanuit Heerenveen onderweg naar Steenwijk.
Volledig scherm
Enkele boeren zijn vanuit Heerenveen onderweg naar Steenwijk. © Foto's René Wiegmink / ProNews

Hebben de boeren (nog) jouw steun? Stem en discussieer mee

Poll | OpinieWat vind jij van de boerenprotesten vandaag? Steun je de boeren? Of gaat het inmiddels te ver? Je kunt hieronder jouw mening op ons opinieplatform geven. Wat is volgens jou de oplossing voor het stikstofprobleem van de boeren en de bouwers? 

 1. Prinsessen Amalia en Alexia vanavond pas terug uit Griekenland: ‘Niet genoeg tickets voor hele gezin’
  update

  Prinsessen Amalia en Alexia vanavond pas terug uit Grieken­land: ‘Niet genoeg tickets voor hele gezin’

  Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn vanavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. Anders dan hun vader zaterdag droegen beiden een mondkapje. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, bevestigde een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst aan deze site.
 2. Koning Willem-Alexander breekt vakantie Griekenland af na ophef, Rutte wist van vliegreis
  Poll

  Koning Wil­lem-Alexan­der breekt vakantie Grieken­land af na ophef, Rutte wist van vliegreis

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima breken hun vakantie in Griekenland af. Ze laten dat weten via de Rijksvoorlichtingsdienst. ,,We zullen onze vakantie afbreken. We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons.” Premier Rutte was op de hoogte van de vakantiereis. ,,De minister-president is te allen tijde ministerieel verantwoordelijk”, laat een woordvoerder weten.
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement