Phaedra Werkhoven columniste van de Stentor. Column opinie
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Werkhoven columniste van de Stentor. Column opinie © Jeroen Jazet

Hoe wanhopig is de man die geen seks heeft met zijn vrouw?

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • F. Post

  2 weken geleden
  Ook op de Veluwe kun je aan je trekken komen heur tegen een kleine vergoeding. Je geeft je vrouw gewoon wat minder huishoudgeld.
 • henk hartog

  2 weken geleden
  Dit verhaal begrijp ik, als een man geen sex of mag vrijen met z'n vrouw, tja, dan zoekt de man ergens elders. Maar je dochter filmen, dat is zeer gek en absurd. Ik zou zeggen, praat met je vrouw, kom je er niet uit? Dan maar uit elkaar gaan, beste optie voor elkaar. Ik zou het ook doen met dit probleem, dan ook pleiten en elders wonen.
 • Harrie Oosterom

  2 weken geleden
  Als je ergens een column over schrijft moet je wel eerst het artikel goed lezen... Nunspeet en Nijkerk liggen een stuk van elkaar af. Blijft het feit dat het niet kan wat de man gedaan heeft.
 1. Goedkope fillers zijn de frikandellen van de beauty-industrie
  PREMIUM
  column

  Goedkope fillers zijn de frikandel­len van de beau­ty-industrie

  Stel nou dat lipfillerbehandelingen alleen uitgevoerd mogen worden door artsen? Nu mag elke malloot met een fillerpistool hyaluronzuur in iemands gezicht knikkeren. Het aantal fillerbehandelingen neemt stevig toe. Logisch, gezien het voorbeeld wat te zien is in programma’s als Temptation Island. Wat hebben jonge meiden veel? Schoonheidsidealen. Wat hebben ze weinig tot niet? Geld om een goede arts te betalen voor de opvullerij. We gaan ver voor perfectie.
 2. Lezers over vrouwelijke predikanten bij Zwolse kerk: 
‘Geweldig, als er 1 schaap over de dam is’
  PREMIUM
  LEZERSREACTIES

  Lezers over vrouwelij­ke predikan­ten bij Zwolse kerk: ‘Geweldig, als er 1 schaap over de dam is’

  De christelijk gereformeerde kerk (CGK) in Zwolle verwelkomt vrouwen op de kansel. Dit zorgt voor spanningen in de landelijk CGK, omdat een deel van deze geloofsgemeenschap niet overtuigd is dat een vrouwelijke predikant wenselijk is. Lezers vallen de Zwolse kerk massaal bij: ‘Ik vind alleen al de rol van Maria lezende dat juist de vrouw het moet worden gegund’