Toen nog Kamervoorzitter Khadija Arib tijdens een Vragenuurtje in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen nog Kamervoorzitter Khadija Arib tijdens een Vragenuurtje in de Tweede Kamer. © ANP / ANP

‘Khadija Arib, laat je niet kisten door anonieme beweringen’

@ingezondenBruno de Vries neemt het op voor de opgestapte voormalige Kamervoorzitter Khadija Arib. ‘Respect voor rechte rug.’

17 reacties

 • e v.d. wilgen

  2 maanden geleden
  Van je linkse vriendjes (D66) moet je het maar hebben.
 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  De Partij van de Arbeid wist al meer dan 10 jaar van de misdragingen van Arib. Op de televisie deed ze haar best, maar als de cameraman vetrokken was, misdroeg ze zich als een roofdier. Khadija Arib is een wolf in schaapskleren.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  @Erik Biesemaat, tja , ambtenaren en anonimiteit, achter de schermen een groot leed veroozaken, denk even aan de zorgtoeslagramp die veel ouders heeft getroffen. De (Belasting)ambtenaren die dit op hun geweten hebben, zullen natuurlijk anoniem blijven, want hun carrière is er een waar een vet salaris en het nooit dragen van enige verantwoordelijkheid hand in hand gaan...
 • Ger Claassen

  2 maanden geleden
  Ambtenaren terug op hun plaats zetten was de opdracht! Dat heeft Arib gewéldig gedaan. Natuurlijk maak je dan geen vrienden, maar het was nódig! Een laffe anoniem brief was de ambtelijke reactie. Ik begrijp Arib helemaal en heb resp dt voor haar houding!
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  @Ed Noorman: dat u mijn achternaam gebruikt om uw aberratie kracht bij te zetten is tot daar aan toe, maar tegelijkertijd ook het ridicule ervan. Bovendien zou u moeten weten dat het nuttige diertje, de mol, met slechts één l wordt geschreven. Voor de rest sluit ik me aan bij de mening van Erik Biesemaat. Bovendien laat u met dit ongenuanceerde geprietpraat alle lezers twijfelen aan uw verstandelijke vermogens en doet u zichzelf daarmee te kort.