Hoe het nieuwe pensioenstelsel precies uitpakt, lijkt lastig te voorspellen, zegt Dirk Heinhuis. Ondanks veel kritiek gaat het parlement ermee door.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe het nieuwe pensioenstelsel precies uitpakt, lijkt lastig te voorspellen, zegt Dirk Heinhuis. Ondanks veel kritiek gaat het parlement ermee door. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

‘Kom tot bezinning en trek nieuwe pensioenwet in’

OPINIEEr is van veel kanten protest tegen de nieuwe pensioenwet. Het parlement beslist er de komende maanden over. Maar de verantwoordelijken zijn supereigenwijs, zegt personeelsadviseur Dirk Heinhuis. ‘Ze trekken zich geen barst aan van de vele kritiek.’

6 reacties

 • L. Geerlings

  3 maanden geleden
  Er zit 1800 miljard in een kluisje, wie zou daar (of een gedeelte ervan) nou niet hebberig van worden ?
 • R Bogaards

  3 maanden geleden
  Duidelijk d66-VVD beleid dit. De financiële markten krijgen altijd hun zin, anders ben je een socialist. Wat uiteraard nergens op slaat.
 • M.H. van den Brink

  3 maanden geleden
  Politici die tot bezinning komen. Er zijn zoveel wetten waarvoor je dit zou wensen. Wat te denken van de Participatiewet en het Passend Onderwijs.
 • G. Molen

  3 maanden geleden
  Hoop dat ze tot bezinning komen en dit artikel goed gaan lezen.
 • Nientje N

  3 maanden geleden
  Ik kan er maar niet achter komen hoe de nieuwe pensioenwet voor mij als 52-jarige uit gaat pakken. Sommige mensen gaan er tussenin vallen en komen er slechter uit, de compensatie daarvoor is nog niet geregeld. Daar ben ik benieuwd naar. Maar nergens terug te vinden.