Het circuit van Zandvoort.
Volledig scherm
Het circuit van Zandvoort. © ANP

Lezers over camping bij circuit in Zandvoort: ‘Waarom zou dat niet mogen?’

LezersreactiesDe entertainment-sector krijgt nog niet onomwonden bijval van lezers van de Stentor. Dat blijkt uit de reacties op het artikel ‘Entertainmentsector met stomheid geslagen door camping bij circuit Zandvoort’ op de site en via Facebook. Hier onder een selectie.

4 reacties

 • Rein Hazelaar

  2 jaar geleden
  Nederland is wel erg ziek. Het grote geld heeft het voor het zeggen. Alle evenementen de naam formule 1 , KLM of voetbal noemen en alles kan gewoon door gaan.
 • B. Veerman

  2 jaar geleden
  @Rudi, als er niet in totale willekeur voor wordt gekozen om autofestivals met overnachting anders te behandelen dan muziekfestivals met camping, dan zou niemand er een probleem van maken. Echter wordt er nu voor gekozen om het feestje van prins Bernhard wel door te laten gaan terwijl er honderdduizenden mensen hun festivals worden ontnomen. Feestjes met overnachting zijn verboden, dus ook dit feestje met overnachting hoort verboden te zijn.
 • Rudi Van der Linde

  2 jaar geleden
  Toevallig ligt deze camping pal naast het circuit, wanneer de camping een kilometer verder gelegen had, zou niemand er een probleem mee hebben gehad.
 • Mar SIJTSEMA

  2 jaar geleden
  Het prinsje draait aan de knopjes en alle bobo buigen als bibberde grassprieten bij een zuchtje wind .