ANP/OTTO JELSMA
Volledig scherm
© ANP/OTTO JELSMA

Lezers over doodschieten wolf: ‘Walgelijk’, maar ook ‘opgeruimd staat netjes’

lezersreactiesVoor- en tegenstanders van wolven op de Veluwe laten van zich horen nu een wolf is doodgeschoten bij Stroe. De ene lezer noemt het ‘schitterend’ dat de wolf het leven liet door een kogel,  de ander vindt het ‘walgelijk’.

14 reacties

 • edwin gons

  2 maanden geleden
  De mens heeft zich altijd bewapend tegen de wilde dieren. Het is niet voor niets dat het verbod op wapens pas werd ingevoerd toen de wilde dieren zoals wolven waren verdreven. Misschien wel omdat ze waren verdreven. Moeten we ons nu weer gaan bewapenen als we in de natuur willen recreeren, om onze kinderen, schapen en en kippen te beschermen... wat een wanbeleid. In Noorwegen zijn ze trouwens over moeten gaan tot afschot van wolven om de reeenstand te beschermen. Waar zijn we nou mee bezig...
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Belachelijk dat zoiets bij Opsporing verzocht aandacht krijgt. Dan zijn er mijns inziens wel belangrijkere zaken Die aandacht verdienen.
 • Julius Bruins

  3 maanden geleden
  Ik vraag mij echt af hoeveel honden en katten ze daar bij die J. K. G. Sleurink thuis hebben, maar volgens mij zijn die cijfers lichtelijk overdreven. Mocht het inderdaad het geval zijn dan adviseer ik ze meer brokjes te geven.
 • jhm hamaker

  3 maanden geleden
  Opruimen die zooi hoort hier niet terug naar duitsland
 • erna broekhuis

  3 maanden geleden
  we moeten van de wolf af wie dat niet vind die zo wel geen vee hebben laat ze van die mensen maar de hond dood bijten door de wolf maar dat is heel wat anders nee is het zelfde en wie de wolf dood heeft geschoten die moet een plum krijgen van mijn mogen alle wolfen afgeschoten worden ik moet zorgen dat me vee in de wei blijft en nu moet ik zorgen dat de wolf er niet in kompt wat een raren wereld jan van rijssen