De picknicktafel bij Jan van de Krent Visspecialiteiten in Zutphen moeten verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De picknicktafel bij Jan van de Krent Visspecialiteiten in Zutphen moeten verdwijnen. © Arjan Gotink

Lezers over dwangsom voor picknicktafels bij viszaak: ‘Pak drugshandel aan, niet de hardwerkende Saskia’

LEZERSREACTIESEen visje eten aan de picknicktafels bij Jan van de Krent Visspecialiteiten in Zutphen mag niet meer op straffe van een fikse boete. De reden is dat horeca niet is toegestaan op het industrieterrein. Veel lezers spreken er schande van dat de gemeente hierop handhaaft. ‘Wees blij dat er nog mensen zijn die hun business draaiende kunnen houden.’

6 reacties

 • Be Palts

  3 weken geleden
  Regels regels het blijf maar doiorgaan En gemeentes wassen de handen in onschuld!! Kijk maar naar de toeslagenafaires en de schuldsaneringen Omgevingsvergunningen op de woonwagenlokaties waar ze in 2020 op de vingers zijn getikt wat ze niet hadden ,En nu willen ze het beste jongentje van de klas zijn!!.
 • Bart van der Meij

  3 maanden geleden
  In mijn optiek is er sprake van de openbare ruimte, die is van iedereen. We hebben een overheid om met eerlijke regels te zorgen dat er op een juiste (democratisch vastgestelde wijze) gebruik van kan worden gemaakt. Let op: in het belang van alle deelnemers aan die ruimte, dus ook burgers en ondernemers. In de praktijk leidt regelgeving steeds meer tot een eigen realiteit van overheidsorganisaties, die zich niet dienstbaar maar sturend en oordelend opstelt. Waar is de gemeenteraad om te sturen?
 • Gerard Wagenaar

  3 maanden geleden
  Vroeger kon je nog boer worden als je niet kon leren.tegenwoordig kun je ambtenaar worden en burgers pesten
 • Wim Hekkert

  3 maanden geleden
  Geheel oneens met de heer Renzebrink. Amtenaren moeten ook werken en dat doen ze ook niet. Zeuren kunnen ze wel.
 • E. van Willegen

  3 maanden geleden
  Degenen die bij de poll *oneens* hebben aangetikt dat zijn de gevaarlijkste figuren in onze samenleving. Die kunnnen zonder toelatingsexamen ambtenaar worden.