Harm bij de plek waar de inbrekers hun buit tijdelijk hadden verstopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Harm bij de plek waar de inbrekers hun buit tijdelijk hadden verstopt. © Foto Freddy Schinkel

Lezers over Harm, die dieven in de val lokte nadat zijn luxe jacht werd leeggeroofd: ‘Uitstekende actie!’

LezersreactiesHarm Huizenga (59) uit Wapenveld krijgt veel lovende reacties van lezers op zijn actie waarmee hij zelf de dieven die zijn boot leegroofden oppakte. Het feit dat de verdachten bewoners uit het nabij gelegen asielzoekerscentrum zijn leidt tot opmerkingen als: ‘En die asielzoekers hebben natuurlijk een enkele reis naar waar ze vandaan komen in het verschiet neem ik aan?’

1 reactie

 • A.E. Joosten

  4 maanden geleden
  @Willem Habbas, mag ik vragen waarom? Deze mensen krijgen gratis eten, drinken, toilet, huisvesting etc. En wij Nederlanders moeten maar zelf alles betalen. Je mag als asielzoeker blij zijn dat je in ons land mag zijn en dat je verzorgd wordt. Als je dan gaat stelen en vluchten. Dan moeten er consequenties volgen. Anders kan je net zo goed als vluchteling nog iets veel zwaarders plegen. Je krijgt toch geen straf.
 1. Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenleving’
  PREMIUM
  met poll
  21

  Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenle­ving’

  ,,Deze ga je wel laten testen, toch? Want dit hoeven we niet meer in onze samenleving”, is wat Linda Germs uit Apeldoorn te horen krijgt als ze met haar bolle buik en zoontje Lukas door de supermarkt loopt. Lukas heeft het downsyndroom en dat had tijdens de vroege zwangerschap al ontdekt kunnen worden met de NIP-test. Die wordt binnenkort gratis, maar hoe wenselijk is dat?
  Zwolle, Apeldoorn