Opwekking Biddinghuizen en een optreden van InSalvation.
Volledig scherm
PREMIUM
Opwekking Biddinghuizen en een optreden van InSalvation. © ANP / Jonathan Boersma

Lezers over ‘homo-onvriendelijke’ band: ‘Ik laat het oordeel over een ander liever aan God over’

Lezers mengen zich in de discussie over de komst van de band InSalvation bij de jaarlijkse Pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen. Die groep weigerde vorig jaar op te treden in een kerk waar een homoseksuele predikant voorging. ‘Heb uw laatste lief. Tenzij ze toevallig op hetzelfde geslacht vallen’.

6 reacties

 • Joop Beense

  2 weken geleden
  Ik laat het over aan de mensen die de LHBTI gemeenschap een warm hart toedragen en daar hebben we god, wie dat ook moge zijn, niet voor nodig.
 • Johannes van Dijk

  2 weken geleden
  God houd niet van alle mensen. Als dat zo was, werden alle mensen zalig. Vergeet het maar. God haat de zonde, want God is heilig. Velen verwisselen de hemel, met de Hema. Deuren open, en iedereen kan naar binnen. Dat is niet naar Gods woord. Neem en lees.
 • evert koekkoek

  2 weken geleden
  @Harm Eenkhoorn, God houdt van alle mensen, ongeacht afkomst, sekse, religie, enz.. Mee eens. Helaas zijn er steeds meer mensen die niet van God houden én ook niet van hun medemensen houden en veroordelen.
 • Alex Eijsink

  2 weken geleden
  Alle religieuzen en religies zijn gebaseerd op angst voor hetgeen je niet kent. Als gelovige zonder kerkelijke gebondenheid sta je veel zelfverzekerder in het leven. Volg de kernregels van alle godsdiensten, heb elkaar lief, zorg voor je medemens en sta open voor een ander mens. Als je op basis van die regels leeft zonder een groep die je uitlegt hoe dat precies vorm moet krijgen, gaat het prima met de wereld en je medemens. Dat is wat god van mensen vraagt. Niet meer en niet minder.
 • R Barlaeus

  2 weken geleden
  Christenen (en alle andere mensen) zouden ieder ander mens moeten aanvaarden in liefde. Ongeacht wat die mens goed of misschien fout heeft gedaan. De daden van iemand hoeven niet goedgekeurd te worden. Daarover mag men van mening verschillen. Daden veroordelen mag best. Mensen veroordelen mag alleen God.