Beoogde tentoonstellingslocatie IJsselkogge op het Van Heutszplein in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Beoogde tentoonstellingslocatie IJsselkogge op het Van Heutszplein in Kampen. © Fotomontage Freddy Schinkel

Lezers over nieuwe plek voor IJsselkogge in Kampen: ‘Niet zo dommig in de binnenstad proppen’

LEZERSREACTIESLezers reageren op het plan de IJsselkogge een plek op het Van Heutszplein in Kampen te geven. ‘Laat dat stuk wrakhout in Lelystad liggen’.

5 reacties

 • Gerrit de Haan

  2 maanden geleden
  Let op: Na in het eerste jaar er misschien voldoende bezoekers komen zal er de volgende jaren bedroevend weinig opgaan leveren. De Kogge lijkt mij vooralsnog de beste optie in combinatie met de varende Kogge.
 • E. Wolff

  2 maanden geleden
  Ben ik de enige die het een uitstekend idee vindt? Aan alle barbaarse reacties te lezen hier kan Kampen wel wat cultuur gebruiken.
 • Bram de Haan

  2 maanden geleden
  Mee eens G Visser bij de Koggewerf een dubbelseks garage,en op loopafstand van het expertisecentrum van de Kogge.
 • Gerrit Visscher

  2 maanden geleden
  Wat een miskleun, het is nu al vechten om een parkeerplaats voor bewoners met een Parkeervergunning rondom het Van Heutszplein waar moeten wij onze auto straks parkeren als daar zoveel toeristen op afkomen want die komen niet lopende en moeten dan ook hun auto kwijt. Wat een heel slecht plan en als het dan toch moet maak dan benedenstrooms autovrij en alleen toegankelijk voor vergunninghouders en de toeristen al wandelend langs de terrassen zo de Kogge kunnen bezichtigen. G. Visscher
 • Bram de Haan

  2 maanden geleden
  Je hebt een pracht van een Koggewerf waar de hele geschiedenis van de Kogge kan worden verteld.En heeft het historische stadsfrond niet aangetast te worden. Onze wethouder van cultuur heeft volgens mij geen flauw benul van geschiedenis en cultuur. Zal wel een geheime agenda achter zitten.