Breunis van de Weerd.
Volledig scherm
Breunis van de Weerd. © Henri van der Beek

Lezers over ongevaccineerde burgemeester Nunspeet: ‘Hoe hypocriet kan iemand zijn’

Lezersreacties & POLLDe burgemeester van Nunspeet, Breunis van de Weerd (SGP), riep onlangs inwoners op om zich te laten vaccineren. Nu blijkt dat van de Weerd uit geloofsovertuiging, zelf geen vaccin wenst te ontvangen. Bij sommige lezers van de Stentor schiet dat in het verkeerde keelgat, zo valt in de reacties te lezen.

8 reacties

 • Barlaeus

  16 uur geleden
  Dat de burgemeester zich niet laat inenten vind ik onverantwoordelijk tegenover zijn eigen lichaam en tegenover de gezondheid van anderen. Neem toch de maatregelen die er zijn om ziekte en ongelukken te voorkomen! Je kijkt toch ook uit voordat je de straat oversteekt. Dat hij burgemeester is mag geen probleem zijn. Hij draagt de boodschap uit van de regering (voorkom verspreiding van Corona) maar hij heeft ook zijn eigen vrije keuze daarin, net als wij allemaal.
 • Henk vos

  5 dagen geleden
  Dat is geen geloofsovertuiging maar een GOSDIENST overtuiging die ze zelf hebben gecreëerd.
 • Mulder-Klaassen

  2 weken geleden
  Efeziers 6 : 11 vers 11-17: Bewapen u met alle wapens die God ons geeft! Lees maar ééns goed uw Bijbel burgemeester!
 • H Dekker v/d Werfhorst

  2 weken geleden
  Ook een burgemeester mag een weloverwogen beslissing maken om zich niet te laten injecteren met troep. Daarentegen heeft deze man het hypocriete overheidsbeleid uitgevoerd! En al die provaxxers mondje houden en spuitje nemen!
 • E. Bosma

  2 weken geleden
  Iedereen verplicht vaccineren en stoppen met het gezeur over vrijheid en principes.