Lezers over uitfluiten koningshuis: ‘Het is een groot schandaal’

Het gejoel en uitfluiten van het koningshuis tijdens Prinsjesdag verdeelt de lezers van de Stentor. De een spreekt van ‘een schandaal’, terwijl een ander het heeft over ‘de reactie die hij verdient’.

5 reacties

 • bassie van adel.

  4 dagen geleden
  of je nou wel of niet voor het koningshuis bent, allemaal prima. maar om hun uit te maken voor landverraders gaat mij te ver. landverraders waren vroeger de n s b ers. reken erop dat de handelsmissies die met het koningspaar meereizen over het algemeen goede zaken doet in het betreffende land. dit zal niet makkelijk in geld uit te drukken zijn maar toch... al die mensen die roepen en fluiten, wat is hun staat van dienst voor ons land??? verbeter de wereld begin bij je zelf!!!!
 • Arend van Faassen

  4 dagen geleden
  Geert Laden ik vraag me af hoe effectief. Voor mij is het lood om oud ijzer dat Koningschap, een president kost ook geld en zie USA hoe dat kan gaan. Maar dit kinderachtige gedrag wekt voor mij absoluut geen sympathie.
 • Geert Ladan

  5 dagen geleden
  Het blijkt bij uitstek de gelegenheid om je ongenoegen te uiten. Het is zeer effectief zo te zien. Ik vindt dat dit moet kunnen in een vrij land. Ze dragen op dat moment uit waar ons kabinet voor staat.
 • henry van noort

  5 dagen geleden
  Respectloos wat ik gisteren zag Wat een domme lui. Totaal geen fatsoen. Gelukkig een kleine groep die veel te veel aandacht krijgt. Boer en wappie: gelukkig hebben jullie in dit mooie democratische land tijd om dit te doen. Ga werken !!!!
 • Ruud Moison

  5 dagen geleden
  Het instituut moet meer aansluiten bij de mensen en niet alleen via cosmetische ontmoetingen waar van te voren de stoep is geveegd, het park is opgeruimd en waar burgemeesters met een halsketting deze familie verwelkomt. Bedenk een ander model en sta niet toe dat ze een boot van 2 miljoen kunnen aanschaffen.