Het uitkopen van boeren door Lelystad Airport, zorgt voor veel verontwaardiging bij onze lezers.
Volledig scherm
PREMIUM
Het uitkopen van boeren door Lelystad Airport, zorgt voor veel verontwaardiging bij onze lezers. © ANP

Lezers over uitkopen van boeren door Lelystad Airport: ‘Hoe gek kun je zijn?’

LezersreactiesHet voornemen van Schiphol Group om stikstofrechten van boeren op te kopen, valt niet in goede aarde bij onze lezers. De eigenaar van Lelystad Airport wil met het uitkopen van boeren een natuurvergunning krijgen om vakantievluchten te kunnen uitvoeren op het omstreden vliegveld.

33 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Ik ben blij dat het overgrote deel van de deelnemers van de poll het er mee eens is dat het verboden moet worden om met stikstofrechten via uitgekochte boeren te openen. Zegt al heel wat hoe men over deze opening denkt. Lelystad Airport moet potdicht blijven voor het grote vliegverkeer. Zijn ze toch helemaal...
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ A.D. van der Sluijs, met dit pokkenweer dat al een poos duurt gaan wij binnenkort maar weer eens de zon opzoeken.
 • A.D. van der Sluijs

  2 maanden geleden
  Je kunt er zelf iets aan doen: ga niet op vliegvakantie!
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Arjan Slagboom zeg dat even tegen de boeren die graag hun zakken vullen met het geld van projectontwikkelaars, wegenbouwers en vliegvelden. Dat voedselzekerheid op het spel staat. Dit blijkt een loze kreet geweest te zijn die wel lekker bekte.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Erik Biesemaat,je hoeft niet in mijn overlast te delen maar hier geen overlast veroorzaken. Dus geen mensen uit het Oosten meer vliegen vanaf Schiphol. Ook ik geniet van natuurgebieden in Nederland. Waar het om gaat is dat er gedaan wordt of de Veluwe zo bijzonder is. Mijn vrouw komt van de Veluwe. Die moet daar ook om lachen. De Veluwe moet door de mens onderhouden worden anders verdwijnt de hei.