Volgens mij is de straf nu al veel erger dan de straf die ze zouden krijgen mochten ze schuldig worden bevonden, zegt Erik la Faille.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens mij is de straf nu al veel erger dan de straf die ze zouden krijgen mochten ze schuldig worden bevonden, zegt Erik la Faille. © BNNVARA / BOOS

Lezersreactie | ‘Rietbergen, Ali B en Borsato zijn nog niet veroordeeld, maar media doen dat wel’

JOUW MENINGErik la Faille vindt dat de media Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B, die verdacht worden van grensoverschrijdend seksueel gedrag, al veroordeeld hebben voordat er iets bewezen is.

10 reacties

 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Ik had al ergens gelezen dat er ook zoveel valse aangifte zijn gedaan het zou zo kunnen dat veel denken daar kan ik wat voor vangen en er waren ook een paar aangiftes ontvangen van mensen die niet mee hebben gedaan aan dit programma en ik zou het eerst afwachten over de schuld
 • Annemarie Jager

  1 jaar geleden
  Erik heeft gelijk, ik erger me al groen en geel sinds het boos programma. De verklaringen over de "verkrachtingen" van Ali B kwamen bij mij twijfelachtig over, de eerste vraagt zelfs of het wel verkrachting is? De ander gaat iemand pijpen en Ali B komt erbij volgens haar, ik vind het nogal een vreemd verhaal en velen in mijn omgeving ook maar daar hoor je in de media niet over. Ook waar Marco van wordt verdacht is niet bewezen en er bestaan ook andere geluiden maar niets daarover in medialand.
 • E van der Harg

  1 jaar geleden
  Hadden ze niks op hun geweten, zouden ze met openvizier en zonder vrees de media het hoofd bieden. Maar zoals al gebleken is, er ligt een flink pak boter op de diverse hoofden. Inderdaad, Justitie heeft nog niet met hen afgerekend, maar hun houding op grond van de aangedragen beschuldigingen zegt meer dan genoeg, vrees ik. De beerput tot op de bodem uitgraven en blootleggen wat er allemaal inzit, en dan zal het wel duidelijk worden hoe 'we' verder moeten..
 • Marjolein van Deemter

  1 jaar geleden
  Er is nog niets bewezen, er is nog niemand veroordeeld!!! Maar...de b.v. Nederland heeft deze mannen al...beoordeeld...geoordeeld en veroordeeld!! Zit men op de stoel van de rechter of het OM ??? Bah!!
 • M.H. van den Brink

  1 jaar geleden
  Erik heeft gelijk. Bij een eventuele veroordeling zal met de grote publiciteit rekening gehouden worden, zoals we al eerder hebben gezien. De zaak moet tot op de bodem worden uitgezocht en als er voldoende bewijs is, volgens de rechter, moet er straf volgen.