Columniste Renske over de melk-mededeling van de Jumbo
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske over de melk-mededeling van de Jumbo © Getty Images / Jumbo

(M)elk probleem komt door de Jumboyup

columnStel nou dat u melkboer bent. Niet die in dat karretje, maar een boer met melkkoeien. Dan voelde u zich toch driedubbel met de overall aan genaaid door dat gajes van Jumbo?

14 reacties

 • H. Hudepohl

  7 dagen geleden
  Tja, die sportsponsoring moet toch ook betaald worden? Max Verstappen F1, de Jumbo schaatsploeg, de Jumbo wielerploeg, de dure autolobby van Frits? van Eerd etc.etc. Het moet toch uit de lengte of de breedte komen......en reken maar dat de Jumbo top geen slapeloze nachten heeft van de hogere prijzen........veel consumenten helaas wel....
 • Jan Bouman

  7 dagen geleden
  Dat de grootgrutters de prijs bepalen is al meer dan 50 jaar aan de orde . Ik vind dit grote schande .
 • e v.d. wilgen

  1 week geleden
  Een zelfstandig supermarktondernemer heeft totaal niets meer te vertellen over zijn eigen onderneming. De inkoop gaat via de kassa en het assortiment wordt wel door de supermarktorganisatie bepaald.
 • Maurice Q

  1 week geleden
  Lekker makkelijk een grote keten de les lezen. Realiseer je wel dat Jumbo ruim 100.000 werknemers van inkomen voorziet. Daarenboven 1 op de 5 boeren in Nederland miljonair is en er geen directielid een Tesla bezit. Doe maar gewoon is het credo. (Wellicht een zelfstandig ondernemer maar die hebben met het inkoopbeleid weer niets van doen) @H Dekker v/d Werfhorst: ziekmakende winstmarges? Sla het jaarverslag van de afgelopen jaren er even op na voordat u dingen roept.
 • e v.d. wilgen

  1 week geleden
  Gelukkig zijn er meer supermarkten en vaak ook nog beter gesorteerd. (Ah
 1. ‘Het steekt dat mensen uit Randstad ons in Salland vertellen dat we MTB-routes moeten sluiten’
  PREMIUM
  Opinie
  47

  ‘Het steekt dat mensen uit Randstad ons in Salland vertellen dat we MTB-rou­tes moeten sluiten’

  De provincie Overijssel is van plan 's zomers alle smalle paden van de mountainbikeroutes op de Sallandse Heuvelrug te sluiten om de zandhagedis en hazelworm te beschermen. De CDA-afdelingen in Rijssen-Holten en Hellendoorn uiten in dit opiniestuk de zorg dat de juridische weg die Overijssel hierbij volgt doorslaat. ,,Noaberschap is gewenster dan Angelsaksisch geprocedeer!’’