Ruud Buurman over vaccinatie-weigeraars.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Buurman over vaccinatie-weigeraars. © Carlo ter Ellen / ANP

Niet geprikt, maar ze willen wel naar festivals. Ja, sodemieter ’s effe een eind op!

COLUMNBuurman schrijft elke week over zijn leven en kijk op de maatschappij.

48 reacties

 • Zeker Sunter

  11 maanden geleden
  Prima stuk! Helemaal klaar met dat egoïstische gedram om ze ‘geen zin hebben in een vaccin’. Voorop gesteld dat anti vaxxers zelf voor tweedeling zorgen is dat ook nog eens geheel terecht!
 • Sjaak den Hartog

  11 maanden geleden
  Een frikandel eten is een vrije keuze, een vaccin is eigenlijk verplicht dus. Het nemen van vaccin moet een eigen keuze zijn, vaccinatie helpt niet eens voldoende en we weten de gevolgen niet eens op lange termijn. Vaccinatie mag niet leiden tot discriminatie
 • Paul Dalen

  11 maanden geleden
  h**ps://www.blckbx.tv/videos/rode-loper-repo-wwc Wat wellicht het meest bijzonder aan de docu is, is dat het geen antivax film is en eigenlijk een heel evenwichtig verhaal. Zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord en daarmee is de film toegankelijk tot een breed publiek. Een echte aanrader dus om samen met iemand te kijken die jouw mening niet deelt.
 • Paul Dalen

  11 maanden geleden
  Ruud eist van de "vaccinweigeraar" dat men zich goed informeert en alles weerlegt met argumenten ipv geblaat en gescheld. Do as I say, not as I do, is Ruud's levensmotto schijnbaar. Voor hem is het belangrijk dat hij zich veilig VOELT met die prik. Feiten doen er niet toe.
 • G. van Dijk

  11 maanden geleden
  Prima verhaal, Buurman! En wie hier met veel geschreeuw tegen in gaat begrijpt er dus nog steeds helemaal niets van of hoort bewust tot de bekende groep idioten.