Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor toegang tot de horeca, de kunst- en cultuursector en (sport)evenementen.
Volledig scherm
Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor toegang tot de horeca, de kunst- en cultuursector en (sport)evenementen. © ANP

OPROEP I Splijt de coronapas jouw vriendengroep of familie?

OPROEPDe een vindt de coronapas prima, de ander wil er niet aan meewerken. Kan jij daarom met sommige vrienden of familieleden niet meer door een deur? Wordt je vriendengroep of familie uiteengedreven omdat de helft niet meer mee naar de kroeg gaat of uit eten wil? 

7 reacties

 • Hendrikje Haverkamp

  1 jaar geleden
  Totaal geen onenigheid over de coronapas. Wanneer we rustig uitleggen waarom we niet gevaccineerd zijn wordt onze keuze altijd gerespecteerd zoals wij iedereen respecteren die wel zijn gevaccineerd. We krijgen wel vaak te horen dat mensen zich gedwongen voelden om zich te laten vaccineren maar dat ze dat zelf liever niet hadden gedaan. Ook zijn het op dit ogenblik in onze omgeving juist de gevaccineerden die corona hebben en wij zijn juist diegene die getest naar een feestje gaan....tja.
 • Marianne Steenbergen

  1 jaar geleden
  In onze vrienden en kennissenring zijn er geen anders denkende. Maar was de blijdschap na een tweede vaccinatie groot.Want dan gaat de wereld toch weer een beetje open. Alleen is er nog wel discussie wanneer het over het vaccineren van kinderen gaat. Marianne Steenbergen
 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Nog nooit enige strijd gehad met vrienden en/of familie. Waarom blijven de media ons vertellen over ruzies vanwege corona, ik heb hier nog nooit iets van gemerkt. Elkaars keuzes en meningen respecteren is heel simpel! Lijkt haast of 'men' wil dat er tweespalt en ruzie ontstaat.
 • P. Bloemheuvel

  1 jaar geleden
  Eens Jos. Ergerlijk
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  No probleem! Waarom stelt de Stentor tegenwoordig allemaal van die suggestieve vragen.. Ik heb meer last van die suggestieve berichtgeving..