Phaedra Werkhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Werkhoven. © Jeroen Jazet, Freddy Schinkel

Politici durven van een ‘burgeroorlog’ te spreken. Het maakt me ineens woest

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

25 reacties

 • Paul Eijk

  1 maand geleden
  Hoe zou je dit dan willen noemen, een hoop boeren nemen gelijk vakantie maar hebben geen geld om ver weg te gaan misschien een idee.
 • HJ Veltkamp

  1 maand geleden
  @P.H. De ouders van de Oekraïnse kinderen zaten in de verzorging schrijf jij. Wat doet onze regering? Ze sturen meer wapentuig voor nog meer slachtoffers. En hier voor eigen land? Miljarden wordt er aan extra wapentuig uitgegeven en er overlijden nu al mensen door de langen wachtlijsten in de zorg door gebrek aan zorgpersoneel maar paar miljoen extra voor de zorg is al te veel. Ja dat maakt mij boos en daarom steun ik de boeren. Ik ben zelfs al sponsor van FDF.
 • Leos Vriend

  1 maand geleden
  H Horenberg, Campina is coöperatie van en voor boeren, opbrengst min kosten is melkprijs voor de boer(eigenaar Campina). Bieten, uien, fruit,melk en een deel van het vlees wordt coöperatief verwerkt, dus zie mijn eerste alinea. Mais gaat niet naar verwerkers, maar naar eigen dieren of buurman. Als je geen verstand van de materie hebt, geeft niks, maar reageer dan ook niet.
 • Henk Bos

  1 maand geleden
  @Hendik Willemsen. Alle boeren hoeven ook niet te verdwijnen. Maar die moeten verdwijnen worden gecompenseerd. Als ze dat niet willen worden ze gecompenseerd. Keuze van de boer zelf! Ik wist het wel ..... miljonair zijn plus keuze om te doen wat je wilt alleen geen dieren houden in extreme aantallen en je kunt gewoon blijven wonen waar je wil.
 • Eric Moll

  1 maand geleden
  nen. Lekker hoor, zo de onderhandelingen ingaan.