Voorman Willem Engel (R) van Viruswaarheid voor aanvang van een rechtszitting tegen het inreisverbod zonder negatieve PCR-test en het testbeleid. ANP LEX VAN LIESHOUT
Volledig scherm
Voorman Willem Engel (R) van Viruswaarheid voor aanvang van een rechtszitting tegen het inreisverbod zonder negatieve PCR-test en het testbeleid. ANP LEX VAN LIESHOUT © ANP

Stelling | Aangifte tegen Willem Engel is een goede zaak

JOUW MENINGNorbert Dikkeboom (49) uit Harderwijk wil met een collectieve aangifte Willem Engel juridisch en strafrechtelijk laten vervolgen voor zijn uitspraken in het coronadebat. Tienduizend mensen schaarden zich achter het burgerinitiatief.

21 reacties

 • Marinus van Boeyen

  1 jaar geleden
  Gelukkig,er is nu iemand van dat zooitje die * even *verstandig werd t.w. Paul Fentrop die zich heeft laten vaccineren,nu maar hopen dat hij zich volledig distancieert van deze partij.Ik weet zo geen ander woord voor deze groep.
 • anne-marie kuipers

  1 jaar geleden
  Schandalige suggestie. In Nederland hebben we officieel (je zou het idd niet zeggen) nog steeds recht op vrije meningsuiting. Dus nu zou de opgelegde mening van de een de vrije mening van de ander willen laten vernietigen? Haatzaaierij is dit. Tegenstellingen verscherpen Bah!
 • Barry Schouten

  1 jaar geleden
  Norbert kan beter Hugo de Jonge aanklagen. Zijn wanbeleid en trage reageren op situatie heeft echt iets veroorzaakt. Namelijk veel onnodige sterfgevallen door traag beleid en daarnaast de huidige situatie in de ziekenhuizen.Door zijn plan om de QR pas in te voeren zijn vanaf de dag dat dit ook werkelijk gebeurde de besmettingen explosief toegenomen en dat is niet meer gestopt. Hierdoor zijn er weer maatregelen ingevoerd met alle gevolgen van dien voor winkels en horeca.Klaag de Jonge aan!!
 • Henk Wienen

  1 jaar geleden
  Het is compleet van de zotte om iemand te willen vervolgen om zijn uitspraken, dan kunnen we iedereen in Nederland wel ergens voor vervolgen. Hoezo strafbaar?, doe normaal man en wat die twee in Den Haag vertellen en doen is allemaal ok?
 • Indi Hondema

  1 jaar geleden
  Het moet niet gekker worden! Zijn er dan nog zoveel mensen die een Rutte of De Jonge wel van alles laten zeggen maar anderen niet? Ik ben zwaar geschokt over de nog slapende houding die over veel medelanders ligt! Wie werkelijk kritische vragen stelt (waarom heeft deze ziekte -die 99,98% overleeft- zoveel aandacht? Wat zit erachter? Wat zit er in de injectie die je laat inspuiten? Als er zoveel gevaccineerd zijn, waarom dan zoveel meer besmettingen als voor de injectie? etc etc). Wat sta je toe?