De brandweer bestrijdt het vuur op de A50 vanmorgen.
Volledig scherm
De brandweer bestrijdt het vuur op de A50 vanmorgen. © ANP

Stelling | Als de acties van vandaag zijn uitgevoerd door boeren dan zijn ze mijn steun kwijt

JOUW MENINGDe boerenacties zorgen al maanden voor beroering in Nederland. Vandaag werd Oost-Nederland verrast door een nieuwe vorm van actievoeren op verschillende snelwegen.  

32 reacties

 • Johan Boon

  2 weken geleden
  Ik blijf de boeren steunen no matter what. Als het tot een oorlog komt vecht ik mee aan hun kant. Ik ben er klaar voor.
 • Angelique Hameleers

  2 weken geleden
  De boeren kunnen op mijn steun blijven rekenen. Als deze acties van hun afkomstig zijn keur ik ze niet goed. Ik heb hierbij echter mijn twijfels Het komt den Haag alleen maar ten goede als de boeren onze steun verliezen en daarbij bewandelen ze niet altijd de eerlijke weg naar mijn gevoel.
 • Gerard Caous

  2 weken geleden
  Dit doet de boeren geen goed. Zo verspelen ze hun credit. Dwang of geweld heeft nog nooit tot iets geleid. Dus boeren stop hiermee en ga om de tafel zitten.
 • Miranda Bolhuis

  2 weken geleden
  ik vraag me af of het echt van de boeren afkomstig is. Asbest ? Autobanden? Ik geloof niet alles wat verkondigd wordt. Rellen bij demonstraties worden door Romeo's op touw gezet. Bedenk eerder hoe de voedselvoorziening in de toekomst eruit gaat zien als de boeren moeten verdwijnen terwijl de bevolkingsgroei toeneemt door asielzoekers en vluchtelingen. Of moeten we straks GMO voedsel of zwaar bespoten voedsel importeren ? De vraag welk stikstof schadelijk is de boeren of tata steel, shell etc
 • J N de Graaff

  2 weken geleden
  De landbouw wordt sinds de oprichting van de EG ondersteund. De wijze waarop leidde er toe dat er steeds minder boeren overbleven en de grotere werden groter. Dit leidde er onder andere toe dat ook de uitstoot van van alles en nog wat groeide en geconcentreerder werd. De steun aan boeren moet blijven willen doelstellingen van het communautaire beleid overeind blijven (voldoende betaalbaar voedsel voor de bevolkingen en voor de boer een inkomen). Maar het beleid kan niet zonder milieu herijking.