Met een hoogwerker hangen boeren vlaggen in lantaarnpalen tussen Apeldoorn en Teuge.
Volledig scherm
Met een hoogwerker hangen boeren vlaggen in lantaarnpalen tussen Apeldoorn en Teuge. © John Stevens/LDGFotografie

Stelling | Als gemeenten de vlag niet weghalen dan is het goed dat burgers dat zelf doen

JOUW MENINGEen Twellonaar was de omgekeerde vlaggen in zijn gemeente zo zat, dat hij besloot ze zelf weg te gaan halen. Hij kwam tot zijn actie nadat de door de gemeente genoemde uiterlijke termijn voor vrijwillige verwijdering per 1 augustus verstreken was en er niks gebeurde.

7 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Van mij mag die vlag omgekeerd blijven hangen,ik vond en vind het een goed initiatief van de boeren en meer dan dat,het tekent de ongelooflijke onvrede onder de Nederlanders over het regeringsbeleid wat dictatoriale trekjes heeft en het keurslijf waar we in worden geperst en dat allemaal door dictator Rutte en z,n uiterst rechtse vvd
 • G. Schouten

  2 maanden geleden
  Men moet van die vlaggen afblijven. Het is een symbool van de heersende misère in dit land. Waar de verantwoordelijken, de regering tot nu toe, de boel de boel laat en zelfs op vakantie gaat. Hier in Frankrijk doet men veel voor hun burgers. Bijv. Energie prijzen een stuk lager. Vroeger met pensioen gaan. Anders komen de gele hesjes wel uit de kast. Wel iets heftiger dan een omgekeerde vlag.
 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  André, als een ander rommel schopt en afval achterlaat in de openbare ruimte en ik ruim dat op, is het geen eigen rechter spelen maar je burgerschap tonen. Ik hoop dat dat verder geldt als het verschijningsgebied van deze krant. Een ander daarbij bedreigen en intimideren lijkt meer op eigen rechter.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Het merendeel stemt voor eigen rechter spelen. Hoop dat dit alleen geldt voor het verschijningsgebied van deze krant.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Aan de vraagstelling te zien is de Stentor tegen omgekeerde vlaggen...