Bier en wijn voor weinig. Vanaf 1 juli mag het niet meer.
Volledig scherm
Bier en wijn voor weinig. Vanaf 1 juli mag het niet meer. © ANP

Stelling | Bier voor een prikkie? Goed dat daar een einde aan komt

JOUW MENINGStunten met bierprijzen is vanaf 1 juli verleden tijd. Drentse jongens profiteerden daarom nog even snel van een supermarktactie. Ze sloegen maar liefst 490 kratten bier in bij een Gramsbergse winkel. Twee kratjes bier voor de prijs van een. Een tractor met aanhanger was nodig om hun buit te vervoeren. 

5 reacties

 • Ludo Van Rooijen

  1 maand geleden
  Ik vind dit de grootste onzin dat bier geen hoge korting (reclame prijs) mag hebben als ik dit niet meer in Nederland kan krijgen dan rijd ik gewoon de grens over ik koop daar mijn drank ik tank benzine voor mijn auto en doe daar ook meteen boodschappen. Buiten mij zullen dat nog veel Nederlanders doen want onze regering denkt toch alleen aan de accijnzen en die gun ik hun dan ook niet meer
 • Rhode Brink

  1 maand geleden
  Uitdagende kleding moet kunnen prikkelen van de man maar op moslimscholen Moet je het niet proberen. Dan zwijgt de media uit angst. Jongens lopen ook niet met naveltruitjes enz aan en dan vinden meiden het gek dat er naar hun lichaam gereageerd word jah je loopt er zelf mee te koop
 • D. Burger

  1 maand geleden
  Er zitten twee kanten aan 1 Je moeten weten hoe je kleed daar heeft een school of wat voor geloof dank niks over te zeggen.Maar de andere kant snap ik de school ook wel ze bedoelen niet dat ze zich zomers mogen kleden het gaat erom op wat voor manier ze kleden heel uitdagend zeg maar terwijl ze 13,14 of 15 zijn.En kun je zeggen leraar moet er tegen kunnen daar gaat het niet maar ze hebben een middel om ze voor viezerik uit te maken of te beschuldigen terwijl hij niet van kwaad bewust is.
 • Ge Wesselink Ge

  1 maand geleden
  Een vaste lage prijs dan hoef je ook geen hoge korting geven.
 • A Nijland

  1 maand geleden
  Even reageren op de stelling over de bieraanbiedingen, uiteindelijk is dit weer een stelling van niets. Waarom zit in de keuze waar betutteling in genoemd wordt de vergelijking met frituurvet? Gaat ons journaille daar dan de conclusie uit trekken dat we liever bier drinken dan frituren? Daarom heb ik er maar voor gekozen om voor die 50% te kiezen, 49,9% korting vind ik ook prima.