De Noorse beachhandbalploeg links in de kleding waarvoor ze een boete kregen en rechts zoals het vereiste tenue er uitziet.
Volledig scherm
De Noorse beachhandbalploeg links in de kleding waarvoor ze een boete kregen en rechts zoals het vereiste tenue er uitziet. © Instagram / Fons Sluiter

Stelling | Boete voor beachhandbalsters zonder bikinibroekje is schandalig

JOUW MENINGHet nieuws dat de Noorse handbalsters een fikse boete van 1500 euro kregen omdat zij op het Europees kampioenschap beachhandbal weigerden bikinibroekjes te dragen heeft voor veel beroering en verontwaardiging gezorgd. 

4 reacties

 • Elisa deJong

  5 maanden geleden
  Ik zou überhaupt meteen stoppen met deze sport als dit een voorwaarde is. Meer dan schandalig, dat zij dit zo willen. Zij zouden een boete horen te krijgen, omdat ze iets onzedelijks vragen!!
 • Gea Westerik

  2 jaar geleden
  De beach-volleyball mannen spelen ook niet alleen in een zwembroekje.
 • Mariska Jager

  2 jaar geleden
  Net als bij voetbal, zelfde tenue voor mannen en vrouwen. Dus of de mannen ook in speedo of de dames in langere broekjes. Slaat nergens op dat vrouwen bloot moeten laten zien in de sport.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Die dames hebben groot gelijk!
 1. Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenleving’
  PREMIUM
  met poll
  21

  Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenle­ving’

  ,,Deze ga je wel laten testen, toch? Want dit hoeven we niet meer in onze samenleving”, is wat Linda Germs uit Apeldoorn te horen krijgt als ze met haar bolle buik en zoontje Lukas door de supermarkt loopt. Lukas heeft het downsyndroom en dat had tijdens de vroege zwangerschap al ontdekt kunnen worden met de NIP-test. Die wordt binnenkort gratis, maar hoe wenselijk is dat?
  Zwolle, Apeldoorn