Wethouder Ruud van Leeuwen: ,,Vroeger was ik leraar. Toen was ik gewend om leerlingen uit te dagen na te denken over wat je doet.”
Volledig scherm
Wethouder Ruud van Leeuwen: ,,Vroeger was ik leraar. Toen was ik gewend om leerlingen uit te dagen na te denken over wat je doet.” © Rob Voss

Stelling | De corona-tweet van wethouder Dalfsen gaat te ver

JOUW MENINGWethouder Ruud van Leeuwen van de gemeente Dalfsen vroeg zich in een tweet af waarom ongevaccineerden tegen corona niet ‘de consequenties aanvaarden’ van hun keuze en andere operaties in het ziekenhuis in de weg staan. 

5 reacties

 • Guido De Wit

  1 jaar geleden
  Nick Ensch, jij bent tenminste op de hoogte van de feiten
 • Nick Ensch

  1 jaar geleden
  Deze figuren beseffen niet dat ze de grondwetbm en universele verklaring van de rechten van de mens schenden met hun medische apartheid. Degene op de IC hebben 98 procent onderliggend lijden. Dit soort corona vaccinatie fascisten moeten worden vervolgt en berecht dat is mijn stelling.
 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Laat de staat alle niet gevaccineerden verplichten te vaccineren. De rest injecties naar alle landen die het niet willen betalen. Dan is het de wereld uit. Op naar de volgende 🦠 virus.
 • Hendrikje Haverkamp

  1 jaar geleden
  De reden dat deze pro-vaxxer nog niet is gevaccineerd betreft een rapport van pfizer Israel in april dit jaar dat het huidige vaccin prima beschermd tegen het Alpha variant maar veel gevoeliger maakt voor de nieuwste mutaties. Israel en de Uk hebben bewezen dat dit rapport klopt. Het kwetst me daarom enorm dat ik zo wordt weggezet zoals deze wethouder heeft gedaan. Als ongevaccineerde houd ik mij nog steeds aan de coronaregels om mezelf en andere te beschermen..deden de gevaccineerden dit maar.
 • T. Klok

  1 jaar geleden
  Ben het niet met hem eens, maar hij mag dit zeker wel zeggen of tweeten. We leven in een democratie.
 1. Lezers over triomf BBB: ‘Ik vind ze sympathiek, maar dat wil niet zeggen dat regeren en besturen wel goed zit’
  PREMIUM
  lezersreacties
  17

  Lezers over triomf BBB: ‘Ik vind ze sympathiek, maar dat wil niet zeggen dat regeren en besturen wel goed zit’

  De Boerburgerbeweging (BBB) behaalde bij de Provinciale Statenverkiezingen een daverende overwinning. Lezers zijn, zoals dat met politiek gaat, flink verdeeld over de zege van de partij van Caroline van der Plas. Van felicitaties tot felle kritiek: ‘Weet wel dat wanneer je kinderen en/of kleinkinderen hebt, dit een tragisch bericht is.’
  Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Oldebroek, Rijssen-Holten, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Lelystad