Kor Boers (54) uit Hasselt stopt met Cristal Cleaning in Zwolle.
Volledig scherm
Kor Boers (54) uit Hasselt stopt met Cristal Cleaning in Zwolle. © Frans Paalman

Stelling | De kleine ondernemer moet snel overheidssteun krijgen vanwege de hoge energierekening

JOUW MENINGKleine ondernemers moeten noodgedwongen stoppen omdat ze de energierekening niet meer kunnen opbrengen. Met pijn in zijn hart sluit Kor Boers bijvoorbeeld de deuren van textielreinigingsbedrijf Cristal Cleaning in Zwolle. Hij is niet de enige.

7 reacties

 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Als ik lees dat de deur, koste wat kost, open moet blijven staan, denk ik dat hier de eigen verantwoordelijkheid ook meegenomen moet worden.
 • Dirk hoekert

  2 maanden geleden
  Alle beslissingen worden genomen door de politiek. Aangezien we van de ene crisis in de andere rollen en onze politici enkel capabel blijken in het maken van nieuwe problemen ipv oplossingen leveren lijkt mij het tijd voor nieuw beleid. Niet eens nieuwe verkiezingen maar een compleet nieuw systeem waarbij leefbaarheid en geluk voorop staat.
 • Adriana Ubbink

  2 maanden geleden
  Door privatisering maken energiebedrijven woekerwinsten en profiteren van een oorlog. Leuk die steun aan Oekraïne maar dan moet Den Haag ook zo stoer zijn om kleine ondernemers te steunen.
 • P. Nagelhout

  2 maanden geleden
  De regering moet simpelweg de energie bedrijven weer van ons zelf maken. Inversterders er uit. Zij maken het duurder voor eigen gewin. En het maakt hen niets uit wat er met mensen gebeurt Privatisering is misgegaan keik naar ziekenfonds,energie en de post Groetjes
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Mo Konink,meer hulp aan het MKB zorgt voor meer energie gebruik. Dat wil D66 niet. Was gisteren in Valkenburg,Limburg,alle terrassen voorzien van heaters zodat mensen gisteravond op de terrassen konden zitten. Om 21.00 uur nog steeds de heaters aan.