Grote drukte in de stationstunnel van station Zwolle rond 08.00 uur als de vele studenten naar het busstation en de uitgang moeten.
Volledig scherm
Grote drukte in de stationstunnel van station Zwolle rond 08.00 uur als de vele studenten naar het busstation en de uitgang moeten. © Frans Paalman

Stelling | De NS moet ingrijpen op veel te druk station Zwolle

JOUW MENINGReizigers op station Zwolle maken zich zorgen over de drukte daar. Je kunt er op sommige tijdstippen over de hoofden lopen. De anderhalve meter afstand geldt niet in het openbaar vervoer, wel is er een mondkapjesplicht.

5 reacties

 • B Zieleman

  1 week geleden
  Waarom gaan die scholen dan op dezelfde tijden beginnen of weer uit? Dat is toch vragen om problemen?!
 • Aaldrik Vos

  2 weken geleden
  Door al het onderwijs weer open te gooien is het reizigersaanbod veel te groot. Door de vervoersplicht zitten de treinen te vol. Oplossing is verplicht plaats boeken, dan kan de vervoerder hier beter het materieel op inplannen.
 • Marloes Koopman

  2 weken geleden
  Het enige wat NS kan doen is stoppen met treinen rijden of mensen weer gaan weigeren in de trein. Treinen rijden = mensen instappen = mensen uitstappen = drukte in de spits op bepaalde station. Dit was gewoon 'het oude normaal' voordat corona begon, toen moest je ook blij zijn met een stoel in de spits, dat gaat niet ineens veranderen.
 • M. Steenbergen

  2 weken geleden
  Wanneer een ieder de coronaregels in acht neemt. Voorkom je dergelijke situaties vanzelf. Marianne Steenbergen
 • WG Jansen

  2 weken geleden
  Waarom wordt er bij dit soort situaties steeds geroepen dat door anderen moet worden ingegrepen? Zijn we inmiddels zulke zombies geworden en vergeten dat we ZELF misschien ook iets aan deze situaties kunnen doen? Eigen gedrag mensen, daar gaat t om. Gebruik je boerenverstand!!
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.