De politie veegt de oranjerotonde in Apeldoorn leeg.
Volledig scherm
De politie veegt de oranjerotonde in Apeldoorn leeg. © Luciano de Graaf

Stelling | De politie moet veel eerder ingrijpen bij oranjefeesten

JOUW MENINGNa de derde EK-wedstrijd van Oranje was het weer groot feest op straat in Apeldoorn en Nijkerk. Zo liep de Oranjerotonde in Apeldoorn gisteravond vol alsof de halve finale was behaald. In Nijkerk greep de ME na enige tijd in bij een Oranjefeest in een park.

2 reacties

 • Marcel Bekhof

  1 maand geleden
  Och, och, och, wat heeft de jeugd het tegenwoordig moeilijk, te veel gepamperd door de ouders, en nu moesten ze zelf verzinnen hoe ze de tijd moesten doorbrengen en dat hebben ze nooit geleerd, al die prinsjes en prinsesjes!
 • AM BEEK

  1 maand geleden
  Na een jaar corona waarvan er niets voor jongeren was ze konden niks mochten niks en er was niks.denk ik doe niet zo moeilijk Laat die jongeren toch hun uitleven .mits ze zelf de rommel op ruimen.zijn we zelf niet jong geweest?wat is ernog voor jongeren? Veels te weinig naar mijn oordeel .dit mag niet dat mag niet dan werk je rottigheid in de hand registreer ze en laat ze de rommel op ruimen .maar laat ze zich even uiten er kan tegenwoordig niks meer .is ton heerts vergeten dat hij jong was?
 1. Lezers reageren massaal op wachtgeldregeling voor Eper wethouder: ‘Schandalig dat dit mag volgens de wet’
  Lezersreacties
  13

  Lezers reageren massaal op wachtgeld­re­ge­ling voor Eper wethouder: ‘Schandalig dat dit mag volgens de wet’

  De wachtgeldregeling voor Eper wethouder Michiel Wiersinga maakt de tongen los. Tientallen lezers reageren op de 144.630 euro wachtgeld die hij krijgt voor 3 maanden werk. Was hij tien dagen eerder vertrokken, dan had dit de gemeente ruim 100.000 euro bespaard. ‘Schandalig en dat mag dus volgens de wet! Zouden we hier eens geen paal en perk aan stellen? Dat had al lang moeten gebeuren’, zegt Wilma Siefers.