Rikkert van Huisstede, Nick Toet en Joost Oomen in kennisquiz De Slimste Mens.
Volledig scherm
Rikkert van Huisstede, Nick Toet en Joost Oomen in kennisquiz De Slimste Mens. © KRO-NCRV

Stelling | Een heteroman in een mini-jurk en op pumps moet kunnen

JOUW MENINGTheatermaker Rikkert van Huisstede droeg op televisie bij de quiz De Slimste Mens een mini-jurk en pumps. Niet omdat hij gay is, maar omdat hij wil opkomen voor alle mannen die afwijken van het stereotype ‘macho man’.

5 reacties

 • Dientje Pison

  2 jaar geleden
  Jamaar, Timo, hij komt steeds in beeld tijdens het programma "de Slimste mens". Geen gezicht hoe hij eruit ziet, met ook nog die magere beentjes. Wat hij doet en draagt zal me een zorg verder wezen. En van die als een echte kerel gekleed gaande shagrijnige Maarten van Rossem word ik ook niet goed, hoor, zoals die over komt. Echter het is een leuk, onderhoudend programma waarin je nog eens wat hoort qua kennis, gespuid door de meest uiteenlopende types.
 • T. Cleton

  2 jaar geleden
  Mensen wordt toch eens volwassen. Laat een ieder dragen wat hij/ zij wil en bemoei je met je eigen zaken. Staat het je niet aan? Dan kijk je lekker de andere kant op. Je zit toch ook niet te wachten op commentaar wat anderen van jou vinden?
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  En... toch niet zonder bh- tje he...
 • Marianne Steenbergen

  2 jaar geleden
  Rikkert heeft zijn punt kunnen maken en dat is alleen maar dapper. Verder mooie jurk alleen wat kort. Hoop dat de beste man geen blaasontsteking heeft opgelopen. Marianne Steenbergen
 • T blankhorst

  2 jaar geleden
  Of je op die manier voor de mannen die geen macho man zijn opkomt waag ik te betwijfelen. Hij zat nog net niet in zijn blote kont. Maar ja ik ben een " oude man", mijn mening is totaal onbelangrijk.