Een mobiele telefoon met een ongeldige QR-code.
Volledig scherm
Een mobiele telefoon met een ongeldige QR-code. © Rob Engelaar

Stelling | Geef coronapas een verloopdatum

JOUW MENINGHet ministerie van Volksgezondheid wil dat het vaccinatiebewijs vanaf 1 februari een verloopdatum krijgt, die gelijke tred houdt met de rest van Europa. De geldigheid brengt de overheid terug tot negen maanden na de laatste oorspronkelijke vaccinatiereeks.

8 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  2 weken geleden
  Paul, iets met een pot en een ketel... of heb jij de absolute waarheid in pacht en ben je stad en land aan het afreizen om mensen te verreiken met jouw zelf vergaarde kennis? Hetzelfde is te stellen over de mensen die simpelweg geloven wat de grote leiders en hun mediakanalen ze vertellen... bron: alle zwarte bladzijden in de geschiedenis. Jan, het gaat er niet om wat je brengt, het gaat erom hoe je het brengt. Geen uitgebreide analyses, maar BESMETTINGEN, HELP, RED JEZELF EN HAAL WC PAPIER!!!
 • Ronald van der Valk

  2 weken geleden
  @Paul Eijk: wat zeg je nu? we hebben gelukkig geen Bergamo toestanden gehad met heel veel overlevende ? Ik neem aan dat je overledenen bedoelt? Het idee is juist dat we heel veel ovelevenden houden!
 • jos zoet

  2 weken geleden
  Gaan jullie dit nu vragen aan de 18 miljoen virologen in dit land ? Hou toch op met dat emo gedoe...
 • Jan Kelder

  2 weken geleden
  Het blijft een moeilijke materie, maar omdat ik het niet beter weet doe we gewoon mee en laten ons vaccineren. Een week geleden de boosterprik gehaald. Wat ik wel vreemd vindt is het volgende: Mijn buren man en vrouw, zij 35 en hij 38 jaar hebben beide in december corona gehad, ze vroegen dus aan de GGD welke variant ze dan hadden, kon de GGD hen niet vertellen !!! Hoe kunnen ze dan telkens publiceren dat er elke dag weer zoveel duizend mensen de Omikron variant hebben !!!???
 • Paul Eijk

  2 weken geleden
  de Jong heeft het met de toenmalige kennis heel redelijk gedaan, het is van af de zijlijn en achteraf makkelijk om commentaar te geven en we hebben gelukkig geen Bergamo toestanden gehad met heel veel overlevende e d. De ontkenners kunnen altijd wel iets vinden of verzinnen om hun achteraf gelijk te verkondigen.