Moeten leraren snelin aanmerking komen voor een boosterprik?
Volledig scherm
Moeten leraren snelin aanmerking komen voor een boosterprik? © Hollandse Hoogte / ANP

Stelling | Geef leraren voorrang bij de boosterprik

JOUW MENINGCorona grijpt om zich heen en scholen hebben moeite om de deuren open te houden.  Schoolleiders pleiten er daarom voor onderwijspersoneel voorrang te geven bij het uitdelen van de boosterprik, zodat het onderwijs niet in gevaar komt en kinderen niet de dupe zijn.

6 reacties

 • Bas Schubert

  2 jaar geleden
  In veel landen is al een dringend advies vanaf bijvoorbeeld vanaf 18 jaar. In NL hebben we SUPERGELEERDEN die met een rekenmachine werken!
 • Ben Looyenga

  2 jaar geleden
  De booster prik was alleen bedoeld voor kwetsbare groepen leraren en meesters en juffen zijn dit niet of ze moeten ernstig ziek zijn ze moeten maar eens leren wat een ernstige ziekte is of ongeneeslijke ziekte waar mee je hoop ik oud kan worden het is niet in deze wereld ik ik maar je moet ook eens aan je medemens denken ik wil wel ruilen hoor ik voor de klas jullie mijn ziekte gr ben looyenga
 • C Van Dalen

  2 jaar geleden
  En wat dacht je van de mensen die het Jansen vaccin in de arm geprikt hebben gekregen omdat die leeftijdsgroep dat moest krijgen. Dus daar niet zelf voor gekozen hebben omstreeks mei dit jaar??? Die nu dus ruim half jaar verder zijn en dus nog minder dan 13 % beschermd zijn nu ???????????
 • T. Cleton

  2 jaar geleden
  Wat zou dat uitmaken? Het voorkomt niet dat je corona krijgt alleen de effecten zijn minder. En zolang je met corona ziek bent en thuis blijft heeft het geen meerwaarde om leraren snel extra te vaccineren.
 • A.G. de Jong

  2 jaar geleden
  Als ze zich daar veiliger door voelen dan hebben ze mijn zegen. Maar natuurlijk is het flauwekul, die booster is waarschijnlijk nog veel sneller uitgewerkt dan de eerdere twee prikken. En hoe groot is de kans dat die leraren ernstig ziek worden? Precies! Beperk die booster maar voor de echt kwetsbare oudjes, voor hen is het wellicht wel zinvol (net als de griepprik) maar voor de rest van de bevolking niet. Ik ben helemaal niet gevaccineerd en zal dat ook nooit meer doen ook.