Wolf op de Veluwe.
Volledig scherm
Wolf op de Veluwe. © shutterstock

Stelling | Grondeigenaren moeten het recht krijgen wolven op hun terrein te doden

JOUW MENINGEen groep grootgrondbezitters wil de mogelijkheid krijgen om wolven dood te schieten. Volgens de grondbezitters is gecontroleerd beheer van de wolf noodzakelijk om te voorkomen dat het helemaal uit de hand loopt. 

14 reacties

 • Robbert Scholten

  4 dagen geleden
  Die paar wolven,als het echt nodig is kunnen we ze jagen,op dit moment moeten we er vanaf blijven
 • Jules Vismale

  1 week geleden
  @B Zieleman, dit is typisch weer een hooghartige reactie van de mens! Wij mensen hebben roofdieren al het kwaad vertegenwoordigd wart wij eigenlijk zelf zijn en 100 jaar geleden zaten we de natuur al zodanig te verpesten tot aan nou toe dat er hier bijna geen natuur meer over is! Daarbij doken er meer dan 80 jaar geleden in Nederland vanuit het oosten een hoop andere "wolven" op die hier meer dan 200.000 Nederlanders de dood hebben ingejaagd door oorlogen en terreur!
 • B Zieleman

  1 week geleden
  Ben liever de wolf kwijt dan rijk. Past niet in dit veel te drukke landje. Ze zijn zo'n 100 jaar geleden toch niet voor niets uitgeroeid?! Dat doen ze echt niet voor niets. Ze waren 100 jaar geleden ook niet achterlijk!
 • Ilse Westerwoudt

  2 weken geleden
  De Wolf zorgt ervoor dat er een zeer grote hoeveelheid hertenkalfjes en reekalfjes opgegeten worden. Er is ook al een hele kudde moeflons verslonden. Wolf oke, maar beperken tot een klein aantal.
 • frank Bos

  2 weken geleden
  Grootste onzin rechten van dieren en planten zijn geregeld bij de wet en niet bij een grondeigenaren. Als we dit toestaan dan wil ik op mijn grond ook dit recht hebben voor mensen . Wat een onzin en poll en buiten elk wettelijk kader.