Hoge kortingen lokken kopers naar de winkels op Black Friday.
Volledig scherm
Hoge kortingen lokken kopers naar de winkels op Black Friday. © EPA

Stelling | Het is onverantwoord Black Friday te houden in deze coronasituatie

JOUW MENINGBlack Friday is het vandaag, de dag dat winkels klanten proberen te lokken met stuntprijzen. De hoge coronacijfers en dreigende nieuwe maatregelen hangen dit jaar als een donkere wolk boven het prijzenfestijn. Is Black Friday nu eigenlijk wel verantwoord?

7 reacties

 • Arend van Faassen

  2 jaar geleden
  S. de Haan, vraagje, wat doen we met mensen die zo ziek worden dat ze op de IC komen? Hoe zorgen we ervoor dat dat niet gebeurd? Niet door de rest met rust te laten, dat hebben we nu wel gezien?
 • S. de Haan

  2 jaar geleden
  Bescherm de kwetsbaren die dat willen en zorg dat die snel boosters krijgen. Laat de rest met rust. Winkeliers hebben super hun best gedaan om de winkels veilig te maken en de aanbiedingen te spreiden. Maatregelen zijn onzinnig.
 • Arend van Faassen

  2 jaar geleden
  De Jong, wij weten al dat als jij minister president zou zijn geweest er veel meer IC zou zijn voor deze 'griep'. Dat we dan ook allemaal 400 euro extra of meer aan ZKV moeten betalen zeg je maar even niet. Wij doen het als we in deze tijd massaal nog even gaan winkelen voor dat 10tje korting. En nog massaal een etentje boeken omdat "het nu nog mag'. Een volk dat niet zelf na kan denken, krijgt de regering die ze verdiend.
 • M.H. van den Brink

  2 jaar geleden
  De Jong, zeg je dat ook als je, wat ik je niet toewens, toch naar het ziekenhuis moet?
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Tja, De massa koopt liever iets voor een paar dubbeltjes goedkoper dan dat we dit virus de kop indrukken... Zo gaat het niet lukken...